Mivel Medveczky Ilona meztelen mellei hatalmas sikert arattak legutóbb, összeszedtünk még hat olyan filmet, amelyben közismert magyar nők villantanak. Fantáziált ön annak idején a Szomszédok Almájáról? Hát most megnézheti pucéran egy kád vízben.

Korábban több meztelen színésznőt is megmutattunk rég elfeledett filmekben, sőt, ráadásnak nemrégiben még a hamvas Medveczky Ilona melleit is előszedtük a süllyesztőből. A nagy sikerre tekintettel íme hat újabb celebmell, dőljön hátra és élvezze a filmrészleteket!

Fehér Anna - Szamárköhögés

Gárdos Péter filmjében hemzsegnek a csöcsök, a legérdekesebb mégis Fehér Anna jelenete, aki a szomszédokban a konzervatív ízlésű Almát alakította. A videóban a kis Tomi belenyúl a fürdővízbe, ahol Szidi (vagyis Fehér Anna) meztelenül fürdik. 

Frajt Edit - Requiem

A szomszédok fodrásznője a Fábri Zoltán rendezte Requiemben villant többször, ráadásul teljesen meztelen a vízparton.  Az 1982-es filmben nyújtott alakításárt Frajt Edit megkapta a Sopot Filmfesztivál legjobb női alakítás díját.

Sáfár Anikó - Harlekin és szerelmese

Sáfár Anikó az 1966-ban készült Fehér Imre-filmben vetkőzött a rendező és a nézők kedvéért, ráadásul igen kellemes környezetben: egy balatoni vitorláson szabadult meg a ruhájától. A színésznő nem volt félős, ha a pucérkodásról volt szó, tekerjen csak lejjebb és meglátja. 

Sáfár Anikó - Münchausen Fantáziaországban

Sáfár Anikó egy tíz évvel későbbi alkotásban, a Münchausen Franciaországban című tévéjátékban is megvillantotta híres melleit, a nézők legnagyobb örömére. 

Parti Nóra - Sínjárók

Parti Nóra – aki például magyar HBO saját gyártású sorozata,  a Társas játék második évadában is szerepelt – a színpadon se veti meg a meztelenkedést. Az alábbi felvétel viszont egy 2007-es filmdrámából való, ahol láthatóak a színésznő mellei. 

Nyugalom - Gryllus Dorka

Az Alföldi Róbert rendezte filmben Gryllus Dorka meztelen jelenete is látható. A 2008-as produkcióban a színésznő Makranczi Zalánnal szexel a forgatókönyv szerint, aki legutóbb a Szombat esti lázban szerepelt, mint Szinetár Dóra pasija