Teri Polo pucér képeivel adják el most a Playboy TV ingyenes hetét. Polóról eleve keveset tud az átlag hazai néző, pedig egy rakat sorozatban és filmben szerepelt. Az már más tészta, hogy milyenekben. Például az Apádra ütök című B-kategóriás remekben, amit jól jellemez a főszereplő család beszélő neve, a Focker, azaz Bekúr.

Ünnep van Amerikában, itt az Emlékezet Napja, amit a Playboy TV azzal ünnepel meg, hogy egy hétig ingyenesen fogható az adásuk. A Playboy nem akármilyen mellekkel állít emlékművet az Egyesült Államokért hősi halált halt katonáknak, hanem az egykor levetkőztetett Teri Polóéval, aki totálisan eltűnt az utóbbi években – írja az Egotastic. A képre kattintva megnézheti a többi fotót is.

Teri Polo az Imdb szerint egy 1983-as sorozatban bukkant fel először színésznőként, de igazán hat évvel később indult be a karrierje. Első mozifilmje az 1991-es Born to Ride volt John Stamosszal a főszerepben. Ezután foglalkoztatott színésznő lett, játszott Ethan Hawke-kal, Bob Hoskinsszal, Glenn Close-zal és Antonio Banderasszal is. Egy évad erejéig szerepet kapott a Miért éppen Alaszka? című sorozatban is. 1994-ben nagyjából el is tűnt a mozikból, csak tévéfilmekben és sorozatokban lehetett látni.

Érdemes kiemelni karrierjéből a 2005-ös playboyos vetkőzését, amit a Vejedre ütök elé időzítettek. Így eljátszhatták azt a szóviccet, hogy a lap címoldalára ezt írták: „She's one hot Focker". A filmben Ben Stiller játssza a szóvicces névvel sújtott Greg Fockert, magyarra fordítva Greg Bekúrt, a nejét pedig Polo.

A keresettsége a B-filmekben nem csökkent, tavaly két filmje jött ki, folyamatosan játszik a Fosters című sorozatban, miközben idén mozikba került egy borzasztóra értékelt film (Authors Anonymous) Kaley Cuocóval a főszerepben, ahol ő is kapott egy mellékszerepet.

Anyagilag nem áll túl jól a színésznő, a New York Times az ő nevével vezeti fel a becsődölt sztárokról készített infografikáját. Eszerint idén áprilisban Polo magáncsődöt jelentett, mivel majdnem 1 millió dollárral (222,64 millió forinttal) tartozik mind az államnak, mind a hitelező pénzintézeteknek (a listán amúgy említik még Toni Braxtont, M.C. Hammert, Burt Reynoldsot és Anna Nicole Smith-t is). Ezzel nincs vége, mert a KpopStarz szerint egykori főbérlője is perli, mert a bérelt lakást szörnyű állapotban hagyta ott. Az étel a hűtőben rohadt, a szőnyegeket kutyapiszok fedte.