Eva Greent hamarosan lenge ruhában láthatjuk a Sin City folytatásában, nemrég a 300 második részében vetkőzött le, közben pedig egy horrorsorozatban alakít misztikus nőszemélyt, a változatosság kedvéért ruhában. A 34 éves színésznő testének olvasóink között elég nagy a rajongótábora, nekik kedveskedünk a színésznő legjobb meztelen jeleneteivel.

A napokban állítólag a világnak volt olyan fele, ahol felháborodást váltott ki az emberekből a Sin City második részének egyik plakátja, amin Eva Green látható meglehetősen áttetsző ruhában. Szerkesztőségi véleményünk szerint a 34 éves színésznő nem tud elég áttetsző ruhát felvenni, és a posztban elhelyezett szavazásból az derült ki, hogy ezt olvasóink – legalábbis a posztban szavazó – nagy része is így gondolja. Nekik kedveskedünk a lenti összeállítással, amiben a színésznő legjobb vetkőzéseit gyűjtöttük össze.

Álmodozók

Eva Green elég erősen indította a karrierjét, az első filmje bő tíz évvel ezelőtt Bernardo Bertolucci Álmodozókja volt, amiben mindenét megmutatta jó alaposan jó sokszor. A film egyébként a párizsi diáklázadás idején játszódik, biztos szól is valamiről, de nehéz másra emlékezni belőle, mint a szexjelenetekre.


The Dreamers Eva Green 03 by TheAwesome1NYC

Ha a fenti videónál komplexebb képet szeretne kapni a filmről, akkor ezt a videót ajánljuk, nagyjából benne van a lényeg.

Innen a legtöbb színésznőnél csak lefele vezetett volna az út a vetkőzések szempontjából, de nem Eva Greennél. A színésznő ugyanis eddig szinte minden filmjében levetkőzött. Najó, ez kicsit túlzás, eddig összesen 17 produkcióban szerepelt (de ez a tévésorozatokkal és számítógépes játékokkal együtt van), és legalább 8 olyan produkció volt, amiben vetkőzött.

Erős kezdés után még erősebb folytatás

Most például a nemrég indult Penny Dreadful című horrorsorozat egyik főszereplője, és mivel a sorozatban egyébként vannak mellek, könnyen előfordulhat, hogy Green is megszabadul a ruháitól valamelyik részben. Az előző sorozat, amiben játszott a Camelot című volt még 2011-ben. A sorozat felejthető, de a Morgant alakíto Green azért elvállalt benne egy pár szexjelenetet, de legalábbis meztelenkedést, így már biztosan könnyebben fogyasztható az egész.

A Camelot előtt volt a Merülések (Cracks) című film, amiben leszbikust alakított. Amikor a filmet népszerűsítő kampányban Green interjúkat adott, akkor arról beszélt, hogy szívesen vállalt volna a végső verzióban látottnál jóval vadabb szexjeleneteket.


eva green - cracks by wordnoob

Ez a film 2009-ben készült, és ha megnézzük Green azóta elkövetett vetkőzéseit, akkor láthatjuk, hogy összejött, amit szeretett volna: elég vad szexjelenetei vannak.


Eva Green Sex Scene HD -Perfect Sense by dm_50030febee9a2

A 2011-es Hétköznapi párban (Perfect sense) volt még egy érzéki ágyjelenete Ewan McGregorral, azóta viszont csak olyanokat vállal, amiknél fennáll a személyi sérülés veszélye.

A Camelotot már láthatták feljebb, nem kímélik a színésznőt a jelenetben, és hasonló a helyzet a 300 nemrég bemutatott folytatásával is, aminek a forgatása közben a színésznő egyébként tényleg kék-zöldre ütötte magát, úgy dobálta, lökte, szorította a jelenet közben a partnere.


Eva Green Sex Scene In 300 by CelebrityNudity

  Nagyjából ennyi vetkőzése volt a színésznőnek, nézzék meg a fenti galériát is néhány érdekes képért, és nincs már más dolog hátra, mint várni a Sin City második részének a bemutatóját, és figyelni, hogy mennyire vetkőzik majd le benne a színésznő.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!