Ha egy híres énekesnőnek van húga, akkor előbb-utóbb az is el szokott kezdeni énekelni. De ki tudnak-e törni ezek az énekesnők híres nővérük árnyékéból? Lehet-e jobb az univerzum királynőjénél a saját húga? Vagy lehet-e sikeresebb Britney Spears-nél Jamie Lynn Spears? Szavazzon!

Beyoncé és Solange Knowles

Az univerzum királynőjének bizony van egy húga, Solange Knowles, aki nemrég azzal került be a hírekbe, hogy a Met gála után kicsit megrugdosta sógorát, vagyis Beyoncé férjét a liftben, miközben Beyoncé is ott ácsorgott mellettük.

De Solange Knowles nem csak rugdosni tud, hanem énekelni is. Bizony, ő is ugyanúgy énekesnő, mint Beyoncé. Csak neki nem jött össze az univerzum uralása. Viszont megjelent már két albuma is, és azokon ilyen számok vannak:

És ha ön szerint az előző jobb, mint mondjuk ez:

Akkor szavazzon Solange Knowles-re!

Beyoncé, vagy Solange? Solange, vagy Beyoncé?

Britney Spears és Jamie Lynn Spears

Igen, a csúcsra ért Britney Spears-nek is van egy 23 éves húga, és bármilyen meglepő is, Jamie Lynn Spears is az éneklésből él. Igaz, ő nem popénekesnő, hanem inkább a country felé húz, ami ugye szinte népszerűbb is Amerikában a popnál.

Jamie Lynn Spears ilyeneket énekel:

Britney Spears meg ugye ilyeneket:

Ha számít a véleményünk, Jamie Lynn Spears-nek használhatóbb a hangja, de ha ön Britney Spears-ért rajong, szavazzon rá nyugodtan!

Britney, vagy Jamie Lynn? Jamie Lynn, vagy Britney?

Kylie Minogue és Dannii Minogue

A 46 évesen is klipben szexiskedő Kylie Minogue három évvel fiatalabb húga, Danni Minogue is próbálkozott az énekléssel, de soha nem lett anniyra sikeres, mint a nővére. Igaz, még így is ő az egyik zsűritag az ausztrál X-Faktorban.

Szóval ilyen a 46 éves Kylie Minogue, ha énekel:

És ilyen a húga, Dannii Minogue:

Melyik a jobb?

Kylie, vagy Dannii? Danni, vagy Kylie?

Jessica Simpson és Ashlee Simpson

A magát újra formába hozó Jessica Simpson már négy éve nem jelentetett meg albumot, még mindig sikeresebb énekesnőnek mondható, mint húga, Ashlee Simpson. Persze a sikeresség nem azt jelenti, hogy jobb, vagy ízlésesebb zenét csinált volna. Persze önnek kell eldönteni, hogy melyiket hallgatja szívesebben.

Jessica Simpsont:

Vagy az orrműtéten átesett húgát, Ashlee Simpsont:

Na?

Jessica, vagy Ashlee? Ashlee, vagy Jessica?