Lehet, hogy vége egy korszaknak. Sőt, lehet, hogy a celebnők celebnője, Kim Kardashian sem lesz többet a celebnők celebnője, most, hogy hozzáment Kanye Westhez. Mert minden megváltozott. Már semmi nem olyan, mint régen. Kim Kardashian már nem az, aki másfél hete volt.

2014. május 24-én, 18:00-kor minden megváltozott. A celebnők celebnője, Kim Kardashian ugyanis akkor vonult oltár elé, hogy feleségül menjen a rapper Kanye Westhez. A fél világ követte az eseményeket, és izgult azon, hogy ki lesz ott és ki nem, vagy hogy Kardashian milyen ruhában mondja ki az igent. Arra viszont senki nem gondolt, hogy ezután minden más lesz. Minden.

Mrs. West

Kezdjük azzal, hogy Kim Kardashian még a nászút előtt megváltoztatta a nevét. Kim Kardashian mostantól nem Kim Kardashian, hanem Kim Kardashian West. Sőt, ha valamit aláír, csak annyit fog odabiggyeszteni, hogy Mrs. West. Sehol nem lesz ott az, hogy Kardashian. A név, amit már az is ismer, aki barlangban, egy kő alatt él.

 Instagram 

Mrs. West az esküvő óta gyakorlatilag abbahagyta az instagramozást. Úgy, hogy azelőtt élete minden egyes apró mozzanatát ott rögzítette. Még a legszebb seggvillantást is. Mindent. Azóta viszont, hogy házas asszony lett, semmit nem posztol. Pedig a legutoljára posztolt fotója – AZ esküvői fotó – lett  az instagram eddigi történetének legtöbbet lájkolt fotója. Komolyan, több mint kétmillió ember lájkolta.

Eltiltás

És ha mindez nem lenne elég, Kanye West konkrétan megtiltotta Kardashiannak, mármint elnézést; Mrs. Westnek, hogy szerepeljen a Kardashian család életéről szóló reality egyik különkiadásában. Ami gyakorlatilag annyiból állna, hogy két nővérével együtt nyaralgatna a celebnő, és ezt felvennék. De Kanye West nem szeretné, ha több reality-ben szerepelne a neje, mert azzal ugye szégyent hozna rá. Mert Kanye West ugyebár még soha nem csinált semmi kínos dolgot.

Összegezve: a világ elvesztett egy celebnőt. 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!