Összegyűjtöttük, hogy az utóbbi években kik azok a közismert nők Magyarországon, akiknek neve ilyen-olyan okból kifolyólag egy lapon szerepelt a testi sértés gyanújával. Alexa Diamondot trikóráncigálásért jelentette fel egy orvostanhallgató, VV Éva a lakótársát tépte meg, Márki Zsuzsi pedig egy újságírót rugdosott. Érdekes adalék, hogy bár Bea asszony folyton veri Győzikét, az a közvélemény számára teljes mértékben elfogadott.

1. Alexa Diamond

A volt sztriptíztáncos ügye kissé speciális, Alexa Diamond sértettből lett pillanatok alatt gyanúsított tavaly. Diamond autóját tojással dobálták meg, ő pedig nem hagyta annyiban a dolgot: a randalírozók nyomába eredt, és elkapta az egyik grabancát. Állítólag mindössze annyiról volt szó, hogy megrángatta az orvostanhallgató trikóját, ám az feljelentést tett a rendőrségen testi sértés miatt. Az ügyben azóta sem született ítélet. 

2. Kustánczi Lia

Az explaymate az egyik budapesti szórakozóhelyen kötött bele Iron Klaudia sztriptíztáncosba. Kustánczi Lia eleinte csak beszólogatott a Cool Tv Aktmodell műsorából ismert Ironnak, aki a sérelmekre egy csókdobálással reagált. A celebnő ekkor ugrott neki, a történetet több szemtanú is megerősítette. Az éjszaka elég jól sikerülhetett, Kustánczi Lia ugyanis másnap betegségre hivatkozva lemondta a televíziós megjelenését, mindemellett sajtósán keresztül tagadta, hogy ő bárhol is bulizott volna – és főleg nem verekedett. Iron Klaudia nem tett feljelentést, csak a Facebookra írta ki a sérelmét, hozzátéve, hogy nem ment bele a csibeharcba. 

3. VV Éva

Baukó VV Éva az akkori lakótársa haját tépte meg két éve, sőt, annak a kiskutyáját is megszorongatta. "Egyik pillanatban még ölelgetett, puszilgatott, és mondta, hogy mennyire szeret, majd pár perccel később, miközben elkezdtem készülődni, mert indultam a páromhoz, nekem rontott. Először csak csúnyán beszélt, aztán annyira bedühödött, hogy a hajamat tépte, és a karomat akarta megharapni. A kiskutyámat pedig felemelte, és erősen megszorította. Szegényke hangosan visított. Hirtelen felindulásból történt mindez, szerintem biztos, hogy részeg volt. Szerencsére ott volt egy ismerősöm, akinek sikerült lefognia, és gyorsan el tudtam jönni. Hajnali négykor el kellett hagynom miatta a lakásom" – mesélte a történteket Gere Barbara, aki azóta kibékült a mostanában józan életet élő Baukóval, sőt, együtt szerepeltek Az élet showjában is, és meztelen fotókat készített barátnőjéről

4. VV Iza

A Való világ 6 exvillalakója a hírek szerint nemcsak a villában viselkedett minősíthetetlenül, mi több, a való világban kezet is emelt korábban valakire. "Rendőrségi ügye is volt. Ő maga mesélte el, hogy egy lánnyal keveredett összetűzésbe valami bulin. Szó szót követett, és végül Iza nekiment, de olyannyira elfajult a dolog, hogy a rendőrök is kimentek. Viszont mivel Iza akkor még kiskorú volt, nem büntethették" – mesélte a Blikknek az önjelölt modell egyik ismerőse. 

5. VV Zsuzsi

A VV4-ből narancsdobálás miatt kizárt Márki Zsuzsi 2012-ben ököllel és telefonnal többször is arcon vágta és megrugdosta a Blikk újságíróját a Corvin Bevásárlóközpont aulájában. VV Zsuzsi egy akkoriban megjelent cikken kapta fel a vizet, amiben úgy fogalmaztak, az explaymate a testéből él. Márki úgy vélte, ez egyértelműen azt jelenti, hogy prostituált, pedig csak erotikus showműsorokat ad elő – emiatt támadt rá az újságíróra. A Blikk munkatársa feljelentést tett a VIII. kerületi Rendőrkapitányságon, a rendőrség pedig súlyos testi sértés kísérlete miatt eljárást indított.

6. Bea asszony 

Érdekes adalék a fentiekhez Bea asszony, aki az Édes életben hónapok óta üti-vágja a férjét, mégsem szólja meg érte senki. 2011-ben az Összeesküvők című társkereső showból simán kizárták Szilót, mert meglegyintette menyasszonyát, Renikét, ám úgy tűnik, ha visszafelé csattannak el a pofonok, az nem borzolja fel sem a szerkesztők, sem a nézők kedélyét.