Ha valaha elgondolkodott azon, vajon mennyit számít, hogy valaki végigsportolja vagy végig issza-drogozza az életét, akkor erre könnyen választ kaphat most. Ugyanis estélyt tartottak Hollywoodban Jane Fonda tiszteletére, ezen a színésznő és fitneszfantasztikum életműdíjat is kapott, és természetesen az összes megjelentről rengeteg fotó készült.

Ezekből először is az derült ki, hogy bár az ünnepelt Jane Fonda és Melanie Griffith között kerek húsz év korkülönbség van, az idősebb Fondának ezt könnyebb lenne letagadnia. Nézzék meg: Fonda 76, Griffith 56 éves.

Mellesleg kettejükön kívül is elég sok minden történt a gálán, egyrészt Morgan Freeman véletlenül szájon csókolta Catherine Zeta-Jonest, másrészt hosszú kihagyás után újra találkozott a Született feleségek két színésznője, Felicity Huffman és Eva Longoria. Nagyon örültek egymásnak, erről néhány fotót megnézhet az alábbi galériában, utána pedig felhívjuk még egy tényre a figyelmét. Az estély dress code-ja az életkor lehetett, ugyanis valahogy elmaradoztak a húszas, harmincas éveikben járó színésznők, viszont hemzsegtek érettebb, dögös pályatársnőik. Kattintson, gyönyörködjön!