Az énekesnő gyengélkedett az elmúlt időszakban, betörtek hozzá, és egy pillanatig úgy tűnt, még öltözködni is megtanult. Most úgy tűnik, ennek vége, és végre visszatalált önmagához a botrányos énekesnő, és eltöltött egy mókás napot az egyébként állati jó pasivá vált tesójával.

Az elmúlt hetek kellemetlen és néhol tragikus eseményei után már attól tartottunk, talán búcsút kell mondanunk annak a lázadó Mileynak, aki a Hannah Montanabeli szereplése óta eltelt néhány évben menetrendszerűen borzolta a kedélyeket. Az aggasztó események sorából kiemelkedett az nem várt fordulat, amikor Cyrus elegánsan felöltözve ment a World Music Awardsra, Monte Carlóban. 

De mikor már azt hihettük, lőttek az őrült Cyrusnak, az énekesnő újra kisebb randalírozásba fogott, méghozzá az éppen baromi szexi pasivá növő bátyja személyében. (Akit mellesleg Braison Chance Cyrusnek hívnak, és 20 éves.) Cyrus Instagramján megnézheti, hogy tért vissza minden majdnem a régi kerékvágásba, vannak ugrálós videók, nyelvnyújtogatás, meg számos egyéb.

És ha mindez még nem lenne elég, nézze meg, a mostanában egyébként is furcsán viselkedő Steven Tyler miként csinál teljesen hülyét magából Cyrus ajtaja előtt. Kíváncsiak lennénk, mi lehet azon az üzeneten, amit az énekes ennyire szeretne eljuttatni az énekesnőhöz, de valószínűleg erre legalább várnunk kell, ha egyáltalán kiderül valaha.