A magyar modell Las Vegasban pózolgatott modelltársnőivel, az arcát kicsit túlkontúrozták. A lábait viszont miniruhában mutogatta, és ezért senki sem ítélheti el.

Emlékeznek még arra a remek szépségversenyre, amelyet tavaly Zimány Linda megnyert, aztán megírtuk, hogy nem is szépségverseny, hanem modellválogató? Na, ez a Tropic Beauty, amelyet idén is megtartanak, ennek örömére csaptak neki egy sajtóeseményt Las Vegasban, ahol a tavalyi nyertes Zimány is megjelent.

Erről onnan értesültünk, hogy órákon keresztül ontotta magáról az instagramos fotókat, de szerencsére képügynökségi fotósok is jártak a helyszínen, úgyhogy az alábbi galériára kattintva önök is megnézhetik, milyen remek buli lehetett ott Vegasban. Felhívnánk a figyelmet a modell arcán látható szépészeti technikára, amelyet kontúrozásnak szoktak hívni, és amely révén, különböző színű festékek és púderek használatával az ember ügyesen alakíthatja a saját arcformáját. Vagy úgy, hogy a szeme köről hófehér, a homloka narancsszín, az arca többi része meg napbarnított. (Nyugi, azért lehetett volna rosszabb is, például ha a celebnők gyakori púderhibáját követi el..)