Nagyjából 3 hónappal barátnője, L’Wren Scott halála után Mick Jagger a napokban új barátnővel mutatkozott. A 70 éves zenész egy 27 éves balett-táncossal, Melanie Hamrickkel jár. L’Wren Scott rokonai kiakadtak, szerintük L’Wren Scott öngyilkosságát a fejlemények ismeretében az is okozhatta, hogy ő talán tudott a Jagger és a táncosnő között kibontakozó kapcsolatról.

A Rolling Stones énekese, Mick Jagger barátnője idén márciusban lett öngyilkos. Az énekes a megnyilvánulásai alapján nagyon nehezen dolgozta fel a halálhírt, napokig nem reagált nyilvánosan az öngyilkosságra, a két hónappal L'Wren Scott halála után tartott megemlékezésen egy nagyon megindító énekléssel búcsúzott el barátnőjétől szűk baráti körben.

 Ehhez képest viszont a legújabb hírek szerint viszonylag gyorsan túltette magát a gyászon, a 70 éves zenész a napokban már új barátnője, egy 27 éves balett-táncos, Melanie Hamrick oldalán mutatkozott – írja a New York Daily News.

A dologról sem Jagger, sem Hamrick nem nyilatkozott egyelőre, az újság csak különféle ismerősökre hivatkozva hozta le a cikket. A pár elvileg idén februárban ismerkedett meg egymással, amikor az amerikai táncos elment megnézni a Rolling Stones japán fellépését.

Akkor még csak bemutatták őket egymásnak, jót beszélgettek, de az ismerősök szerint még nem jöttek össze.

„L'Wren halála után Melanie felhívta [Mick Jaggert – a ford.], és találkoztak New Yorkban, ekkor még csak úgy, mint barátok. Megvolt köztük a szikra, elterelte [Mick Jagger] figyelmét arról az érzelmi pokolról, amin éppen keresztülment” – mondta egy ismerős a Sunnak az összejövés körülményeiről.

Aztán Jagger elhívta Hamricket a svájci koncertjére, a bennfentesek szerint itt fordultak komolyabbra a dolgok, ekkor készültek róluk az első közös fotók is. „Elhívta Zürichbe, hogy nézze meg a Stonest, ekkor kerültek közel egymáshoz. Mick minden barátja támogatja ezt a kapcsolatot, annyi fájdalom érte, és most végre itt van valaki, aki mosolyt varázsol az arcára” – mondta egy ismerős a Sunnak.

Viszont L'Wren Scott családja, de különösen a testvére teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy Jagger máris becsajozott. Leginkább azon a részleten akadt fenn, hogy Jagger már februárban megismerkedett Hamrickkel, vagyis még L'Wren Scott halála előtt.

„Annyival többet érdemelt volna ennél a testvérem. Szörnyű dolog Mick részéről, hogy ezt tette. Szomorú. Úgy folytatódik az élete, mintha mi sem történt volna. Még mindig csajozik, miközben a családunk egy fontos része hiányzik” – mondta a Mirrornak L'Wren Scott testvére, Jan Shane.

Jagger valóban nem úgy viselkedett az utóbbi néhány hétben, mint aki nagyon össze lenne törve. Néhány napja egy izraeli modellel, Noa Tishbyvel lógott együtt. Sőt, ugyanezen az eseményen annyira hevesen bulizott együtt Bar Refaelivel, hogy Refaeliék kapcsolata rá is ment a dologra.

L'Wren Scott testvére aztán nem mondta ki, de utalgatott arra, hogy Jagger talán félrelépett a táncossal, amit megtudhatott a testvére, és ennek is köze lehetett az öngyilkosságához. Vagy valami hasonló lehetett, de mivel a testvér nem fogalmazott konkrétan, így nehéz megmondani, hogy pontosan mire is gondolt. A lényeg, hogy elég lesújtó a véleménye a Rolling Stones énekeséről. „Minél többet agyalok rajta, annál dühösebb leszek. A testvérem több tiszteletet érdemel. Még három hónapja sincs annak, hogy meghalt. Kezdem azt hinni, hogy Micknek több köze volt a testvérem problémáihoz, mint amennyiről tudunk” – mondta a dühös testvér.