Összeszedtük azokat a legendás barátságokat, amik a nagyközönség előtt mentek tönkre úgy, hogy az érintett celebek egymáshoz sem szóltak. Sarka Kata és Szabó Zsófi mosolyszünete viszonylag rövid volt, de Majka és Dopeman össze is verekedtek, Palik László és Bochkor Gábor híresen nagy családi barátságuknak pedig Várkonyi Andrea miatt lett vége.

Sarka Kata és Szabó Zsófi 

A korábban elválaszthatatlannak tűnő két celebnő már nem is köszöntek egymásnak, ennek okáról viszont nemcsak a nagyközönség, de még Sarka Kata sem tud. Viszonyuk Szabó Zsófi édesapja halálakor romlott meg, amikor is a színésznő hosszú időre bezárkózott, majd ignorálta barátnőjét. „Úgy érzi, új életet kell kezdenie, amibe már nem férnek bele a régi barátok" – mondta nemrégiben Sarka, aki a Comet-gálán próbált közeledni, de csak elutasítást kapott. Azóta szerencsére már ki is békültek.

Palik László és Bochkor Gábor

Palik László és Bochkor Gábor barátsága is a legendás barátságok közé tartozott még évekkel ezelőtt: Palik többször bejelentkezett haverja műsorában, együtt jártak az afganisztáni hadszíntéren, és Bochkor egyszer poénból még kislánya kezét is felajánlotta barátja idősebbik fiának. Az idilli kapcsolatnak állítólag a rádiós felesége, Várkonyi Andrea miatt lett vége, a TV2 híradósa ugyanis nem Palik csapatában kezdett el ralizni, hanem a rivális Szalay Balázs csapatában. "Azt tudom, hogy régebben Bochkor Gáborék és Palik Lászlóék híresen nagy családi barátok voltak. Aztán Várkonyi Andi elkezdett nálunk versenyezni, és akkor történt köztük valami" – erősítette meg az információt Szalay a Borsnak 2010-ben. 

Majka és Dopeman 

2004-ben még igazi puszipajtás volt Majka és Dopeman is, Pityinger volt az, aki felfedezte az ózdi fenegyereket a Való világban. Együtt kezdtek zenélni, aztán kiderült, hogy Majka csak ugródeszkának használta a rappert. Az exvillalakó ugyanis amint ajánlatot kapott az egyik kereskedelmi rádiótól, passzolta a szombat esti koncerteket a műsorvezetés miatt, Dopeman pedig ezt nem nézte jó szemmel. A két celeb azóta is gyűlöli egymást, a többéves sérelemnek csúcspontjaként júniusban ököllel estek egymásnak

Nacsa Olivér és Bagi Iván

Volt egy hosszabb mélypont Nacsa Olivér és Bagi Iván kapcsolatában is. Hogy pontosan mi volt a kiváltó oka a mosolyszünetnek, arról nem sokat tudni, de az tény, hogy a korábban közös albérletben élő humoristák között egy időben megromlott a viszony. Állítólag itt is olyasmi lehetett a probléma, hogy Nacsa több lehetőséget kapott a médiában, míg Bagit mellőzték, utóbbit pedig ez annyira megviselte, hogy a csalódás miatt több mint húsz kilót hízott 2006-ban. A többiekkel ellentétben a humoristák azóta kibékültek. 

Baukó Éva és Nagy Alekosz

Míg a Való Világ villájának falain belül örök barátságot esküdött egymásnak VV Éva és Alekosz, kint rendesen összerúgták a port. „Ha valakire haragszom, az Éva. Eddig visszafogtam magam, de elegem lett. Átver, hazudik és hülyeségeket nyilatkozik. Részemről a barátságunknak vége" – nyilatkozta korábban Alekosz, szappanoperájuk pedig ezzel nem ért véget, Baukó Éva az első adandó alkalommal lebuzizta egykori barátját. A hírek szerint egy idő elteltével ők is lehiggadtak, és abbamaradtak a durva pocskondiázások. 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!