Mindig is azon gondolkodott, hogy vajon Beyoncé mitől néz ki állandóan tökéletesen, és hogy milyen csodaszereket kenhetnek az arcára nap mint nap, ami miatt tényleg megérdemli az univerzum királynője címet? Hát most végre megtudhatja A nagy titkot!

Lehet, hogy önnek nincs többmillió dollárja, mint Beyoncénak, sőt egy halom ember sincs ön mögött, aki azon dolgozna a hét minden napján és minden órájában, hogy tökéletesen nézzen ki, de most mégis tökéletesen nézhet ki, ugyanis az énekesnő sminkmestere a Style.com-nak elárulta A nagy titkot!

Beyoncé totálisan hibátlan arcbőrének alapja mindössze annyi, hogy hetente kétszer egy gyümölcsenzimes arcmaszkot kennek rá, emiatt pedig alig kell alapozót, vagy korrektort használnia, hisz bőre már magától egységesen néz ki.

És ennyi.

Heti kétszer gyümölcsenzimes pakolás, és mindenkiből Beyoncé lesz.

Na meg egy kis karamella-színű alapozó, hogy az ember arcának legyen tőle egy kis „szex utáni ragyogása”. Nem mi mondtuk, hanem a sminkmester. Ja, meg azért kennek egy kis highlightert is az állára, az orrára, a szemöldöke fölé, meg az orcákra, meg ide-oda. Illetve a végén persze kell egy kis púder is, hogy ne izzadja le azonal a sminket minden koncert alatt. És hát azért egy kevéske szemhéjpúder, meg tus, meg szempillaspirál is szükségeltetik, mert az nem maradhat el.

Szóval ez A baromi nagy titok. Hogy az ember néha dobjon magára egy kis arcpakolást, na meg rendesen sminkelje ki magát. Durva mi? Ugye ezek soha nem jutottak volna eszébe?