Katy Perry újra elkezdett turnézni, és a legutóbbi koncertjén készült fotók alapján úgy tűnik, hogy az énekesnő gyakorlatilag többet vetkőzik, illetve öltözik át, mint amennyit énekel, vagy ugrabugrál a színpadon. Katy Perry ugyanis legalább nyolc különböző szettben mutatta meg magát, illetve énektudását. Szóval ha nem érdekli az énekesnő zenéje, vagy a hangja, már csak azért is érdemes valamikor megnézni egy koncertet, hogy gyönyörködjön ezekben a rettenetesen bizarr és színes ruhákban. Amik egyébként nem is túl eredetiek.

1.

Katy Perry először ebben a fényes, színes, krokodilmintás(?) szettben lépett színpadra

2.

Amit egyszerre akár két szettnek is lehet tekinteni, mert sötétben világít is!

3.

Legutóbb Lady Gagát láthattuk lovon, de Katy Perry megmutatta, hogy ő még annál is tud extrábbat: felcicomázva belovagolni a színpadra, egy felcicomázott lovon

4.

És így néz ki a lovaglós, egyiptomi istennő ruhája – ami valamiért ilyen lehetetlenül lila színű – közelről:

5.

De itt még nincs vége, magára húzott egy rózsaszín macskanő-jelmezt, arra pedig egy értelmezhetetlen, ketrec-szerű, csillogós valamit.

6.

De anélkül sem nézett ki értelmesebben:

7.

Talán még ez a szettje volt a legvisszafogottabb, annak ellenére, hogy igazából ez is rettenetes.

8.

Arra még nem jöttünk rá, hogy az a pillangó direkt, vagy véletlenül hasonlít az Egyesült Királyság zászlajára. Mindenesetre Katy Perrynek arra is volt ideje két szám között, hogy a haját – parókáját – is lecserélje.

9.

És egy újabb, értelmezhetetlen szett. Pálmaleveles szoknya, színes darts-táblát mintázó nagyibugyival. Miért?

10.

Egyedül csak azt sajnáljuk, hogy nem vette le a rózsaszín pvc-kabátot, és nem láthattuk teljes pompájában azt a gyümölcsös, színes kezeslábast alatta.