Összegyűjtöttük azokat az énekeseket, akiknél igen meglepő visszanézni első videóklipjüket. Győzike fehér garbóban feszeng a felvételen, Király Viktor hosszú hajjal keménykedik, Szecsődi Kari még fiú volt. Melyik döbbenti meg legjobban? Jutalmazza azt 10 ponttal!

Fluor - Egy pillanat

Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi korábban Fluorid, majd Fluor Filigran névvel volt ismert. Első rapszövege a Hatos lottó volt, ám a nagy áttörést az Egy pillanat című szám hozta meg neki, amivel tizenhat évesen megnyerte az Animal Canibals által hirdetett tehetségkutatót. 2004-et írunk, nézze csak a klipet!

Győzike - Szeretem őt

A Romantic nevű együttes 2000 márciusában alakult Budapesten, alapítója Gáspár Győző. A showman Völgyi Zsuzsával és Kunovics Katinkával futott egészen 2006-ig, amikor a lányok a Győzike show miatt megváltak tőle. Legelső klipjük a Szeretem őt című dalhoz készült, amelyben Győzike zseniálisan komolyan gondolta a dolgokat.

Judy - Ha táncolsz velem

1998-ban Kis Judit felénekelte a Groovehouse kérésére Szűcs Judit Ha táncolsz velem című számát. A kislemez Groovehouse feat. Judy előadók feltüntetésével került a piacra, nem sokkal később pedig Judy az együttes teljesjogú tagjává vált. A banda 1998 decemberében együtt tartott egy rádiós interjúra is, amikor autójuk összeütközött egy kamionnal. Az énekesnő olyan súlyosan megsérült, hogy arcát többször plasztikázták, gyakorlatilag új arcot kapott. A Ha táncolsz velem című szám videóklipje még a baleset előtt készült, Judyt csak a hangjáról lehet felismerni benne. 

Király Viktor - Aranyásók

Még a Megasztár előtt Király Viktor az ikertestvérével közösen a Twinz nevű formációval büntette a magyar popszakmát. „A Megasztárban is hangsúlyoztam, hogy már hosszú évek próbálkozok a zenéléssel, és ez is egy ilyen próbálkozás volt, de nevezhetjük akár szórakozásnak is. Én mindig is egyedül akartam zenélni, de abban az időszakban nagyon jól éreztük magunkat a testvéremmel. Akkoriban a diszkóról szólt az életünk, ennek a szellemében készült ez a dal. A baj az volt, hogy még nagyon nem voltunk hozzászokva a magyar nyelvhez. Kiadtuk valakinek, hogy írja meg, és ez lett a végeredmény. Mi nem tudtuk eldönteni a magyar nyelvtudásunkkal, hogy ez most egy jó vagy rossz szöveg. Egy idő után persze rájöttünk, hogy ez nagyon gáz" – nyilatkozta korábban az alábbi klipről Király.

Szecsődi Kari - Te voltál minden

Szecsődi Kari első videóklipje azért is érdekes, mert a Capella előadóművésze a felvételen még férfi, vagy legalábbis fiú volt. Szecsődi a Megasztár után, 2009-ben forgatta le a Te voltál minden című számot, amelynek forgatókönyve szerint még egy lánnyal incselkedik. Az exmegasztáros 2011-ben vállalta fel identitását, azóta nőként él. 

Tóth Gabi - Fekete virág

Vicces azt is visszanézni, hogyan nézett ki Tóth Gabi a 2005-ös Fekete virág című debütáló albumához készült első klipjében. Az énekesnő sokáig bojlertestűnek tartotta magát, azóta rengeteget fogyott, az egyik legvékonyabb magyar énekesnő lett belőle

Veres Mónika - Papa ne félts

A 2012-es The Voice tehetségkutató verseny egyik versenyzője, Veres Mónika Nika névvel futott régebben. 1999 elején megjelent első albuma, Papa, ne félts! címmel, amelyen Ágnes Vanilla is közreműködött.