Az énekesnő a mai napig alig bírja ki sírás nélkül, ha arról beszél, milyen volt lelkibetegen, bulímiásan élnie. Volt, hogy ájultan találtak rá a padlón, a rengeteg hányástól pedig elment a hangja.

Nicole Scherzinger interjút adott a brit Cosmopolitannek, ebből a Mailen találtunk néhány részletet. A 36 éves énekesnő mostanában elég jó életet él, mert folyamatosan hívják mindenhová, és nemrég volt a hatodik közös évfordulójuk vőlegényével.

Most viszont nem erről beszélt, hanem arról, hogy mennyire nehéz még mindig visszaemlékeznie élete egyik legrosszabb időszakára, amikor depressziós, bulímiás volt, és folyamatosan csak dolgozott. „Ha eszembe jut, megpróbálok nem sírni. Ez egy borzasztó, bénító betegség, és nagyon sötét időszak volt [az életemben]. Ezért tudok annyira együttérezni azokkal, akik a démonjaikkal, és a fejükben lévő hangokkal küzdenek, akik nem jók magukhoz. Megfoszt attól, hogy éld az életed.”

A problémái külső szemlélőnek nem tűntek fel, de annyira kikészítette magát, hogy többször ájultan, a padlón fekve találtak rá, a hangja pedig elment a hányástól. Ekkoriban még a Pussycat Dolzzal turnézott, ami rettentően stresszes időszak volt – mondja ő –, például a csapaton belüli féltékenykedések miatt. Evészavarait előttük is titkolta, a feszültségek miatt viszont kivált közülük, és igaza volt: nélkülük sikeresebb, és a jelek szerint boldogabb is.

2012-ig nem beszélt a bulímiájáról, megvolt rá az oka. „Sosem beszéltem róla, nem akartam eljátszani az áldozat szerepét, és a családomnak sem akartam elmondani, mert azt nem viselték volna el. Azt hiszem, ez egyfajta függőségem volt. Sosem drogoztam, de mintha ezzel egyfajta függőséget tápláltam volna. Amikor lejöttem a színpadról, nagyon fel voltam dobva, aztán hazamentem, és egyedül voltam, úgyhogy ilyesmiket csináltam.”

Hozzászólna? Hát tegye meg itt!

Kövessen minket a Facebookon is!