A Shower nem olyan büntetően rossz, mint a Friday, de van olyan idegesítően fülbemászó, mint a Call Me Maybe volt tavalyelőtt. Ismerje meg a 17 éves Becky G-t, mert lehet, hogy idén a kelleténél sokkal többet fogja hallani és látni őt, illetve ZUHANY című számát.

Most, hogy végre július van, meg is jelent az idei nyár zavaróan fülbemászó kislányslágere, a Shower (zuhany). Előadója a 17 éves Becky G, aki bár nem olyan rossz, mint Rebecca Black és a Friday című száma, de van olyan idegesítő, mint Carly Rae Jepsen, aki két éve rászabadította a világra a Call Me Maybe-t.

Becky G a Showerben természetesen tiniszerelemről énekel, meg arról, hogy milyen jó a tükör előtt táncolni, és a zuhany alatt énekelni, illetve arról, hogy La Di La Da La Da. És teszi mindezt egy olyan videóklipben, ahol vele együtt bulikázik tök spontán sok-sok tizenéves, köztük egy még mindig erősen fiatalkorúnak tűnő, ellenben nyakig kivarrt Justin Bieber-hasonmás.

Becky G egyébként 1997-ben született Rebbeca Marie Gomez néven, és nem ez az első kislányslágere. Tavaly például nagyon kreatívan feldolgozta Jennifer Lopez Jenny from The Block című alkotását, és megcsinálta belőle a Becky from The Blockot, amit már majdnem 14 millióan néztek meg a Youtube-on.

Szóval jegyezze meg Becky G nevét, mert ha idén többször is meghallja a rádióban azt, hogy La Di La Da La Da, akkor legalább tudni fogja, hogy ki énekli ezt a szörnyen dallamtapadós zenét.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!