„Megbocsáthatatlannak érzem, hogy elhagyod azt a csatornát, amely ismert emberré tett, és akitől mindent megkaptál. Nem fogom nézni a TV2-t. Ne hidd, hogy nem tudnak gyorsan és sikeresen pótolni elhagyott munkahelyeden. Felejtésre ítélted magad.” „Te is látod már hogy nem csak a politikában vannak ÁRULÓK!!!!” – így háborognak az emberek Ördög Nóra Facebook-oldalán (amely általában azért elég unalmas, csak reklámokat posztolgat rá, a legutóbbit abból is áprilisban). Azért olyan dühösek, mert kiderült, hogy a 13 éve az RTL Klubnál dolgozó műsorvezető átmegy dolgozni a TV2-re. 

Hogy miért, azt majd egyszer hivatalosan is elmondja valaki, de a legkevésbé akkor lepődnénk meg, ha Ördögnek egy rettentően jó szerződést (= rengeteg pénzt) ajánlottak volna fel a TV2-nél. És akkor aztán tényleg nincs min csodálkozni, a műsorvezető elég sok mindent vállalt már, gyaníthatóan hasonló okokból.

A Playboy

Ha Ördög Nóra annyira akarta volna mutogatni a saját meztelen testét, akkor valószínűleg nem a pucér háta lenne a legtöbb, ami látszik a képeken. Talán nem túlzás azt feltételezni, hogy tisztes gázsit kapott azért a felkérésért, és nem más okból vállalta el. Járulékos öröm, hogy összejött a fotóssal, Nánási Pállal, akitől most várja a második gyereket.

A Spar

Ebben az esetben nyilvánvaló, hogy Ördög pénzért reklámozott, és reklámoz a mai napig mindent, a biojoghurttól a luxuságyneműig. A műsorvezető bájos életképekben tologatja a bevásárolókosarát, és örül minden friss terméknek.

Az X-Faktor

Ebben aztán tényleg minden megtörtént, ha kellett, egy percig folyamatosan könyörgött a nézőknek, hogy még szavazzanak, bármit felvett, és mindent megtehettek a hajával. A kedvencünk persze az volt, amikor a továbbjutók nevét teli torokból kiáltotta, a tőle telhető őszintén.

Az Angyalműhely

Nem áruló

Szerdán 4 óra körül az Angyalműhely blogoldalán Ördög Nóra Változás címmel jelentetett meg egy írást. Ez nagyjából arról szól, mennyire sokat kapott az RTL Klubtól, hogy ő nem is áruló, hogy iszonyat nehéz döntés volt 13 év után felállni és hogy hirtelen állt a dologgal az RTL-esek elé. Írását ezzel zárja: "A zivatar meg gyorsan elül. Mert azért nem akkora történet ez... Találkozunk ugyanúgy a „dobozban”, csak egy gombbal arrébb!"

Akkor azért nehezen tértünk magunkhoz, amikor barátnőivel kiadta az angyallá válásban segítő életmódtanács-gyűjteményét – ha nem emlékeznének rá, itt írtunk róla. Na, ezt a könyvet sem osztogatták ingyen.

A kismamablog

Ördög fantasztikus sokoldalúságának újabb bizonyítéka volt, hogy miután az Angyalműhellyel megtanított mindenkit nőnek lenni, a kismamablogjában az anyaságról vallott elképzeléseit, illetve az arról szerzett tapasztalatait osztotta meg. Természetesen nem ingyen, ez is szponzorált blog volt. Nagyjából ezek a bejegyzések teszik ki a műsorvezető hivatalos oldalának posztjait.

A kozmetikum

Talán ez a leggyakoribb mellékes a celebnőknél itthon és külföldön: Ördög az Avon kozmetikumait reklámozta önfeledten, és súlyos naivitás lenne azt feltételezni, hogy ezért egy fillért sem kapott.

Ám amennyiben okvetlenül becsapottnak és elkeseredettnek, netán átverve kívánja érezni magát, nézze meg ezt az utólag furcsa mellékízt kapott videót arról, hogy mennyire szeret az RTL Klubnál dolgozni, és mennyire őszintén beszél nekik mindenről.

Ha szeretné elmondani, mit gondol a dologról, van rá lehetőség az olvasói leveleken túl is.

Ezt a cikket kommentelheti, méghozzá itt.

Kövessen minket a Facebookon is!