A Nickelodeon nem csak sima Kid's Choice díjkiosztót tart, hanem Kid's Choice Sports díjkiosztót is, ahol a kölykök kedvenc sportolóira klehet szavazni. Így természetesen ott volt a helye David Beckhamnek is, aki nem csak díjat kapott, hanem egy adag trutyit is a nyakába. Már csak azt nem tudjuk, hogy Megan Fox mit keresett egy sport-témájú eseményen. Már azon túl, hogy szerencsére itt is csücsöríthetett egy sort.

A márciusban megtartott Nickelodeon Kids' Choice díjkiosztó után – ahol egyébként mi is ott voltunk – megrendezték a Nickeloden Kid's Choice Sports díjkiosztót is, ahol most a kedvenc celebek/színészek/énekesek helyette a kedvenc sportolóikra szavazhattak a kölykök.

Ennek köszönhetően pedig azt is megtudhattuk, hogy a 46(!) éves gördeszkás Tony Hawk még mindig kedvencnek számít, ugyanis csajával és fiával együtt ő is ott volt a díjátadón.

De az abszolút kedvenc még mindig David Beckham, aki azért kapott díjat, mert élő legenda. És nem csak díjat kapott, hanem egy adag arany színű trutyit is a nyakába. (A sima Kid's Choice díjátadókon zöld trutyival szokták leönteni a díjazott celebeket. Mert az vicces ugye.)

De még mielőtt nyakonöntötték volna ezzel az arany izével, Beckham azért elmondott egy kissé klisés, de igazi focistához illő köszönőbeszédet: "Gyerekkoromban az volt az álmom, hogy profi focista legyek. Ha megvannak az álmaid, és hiszel magadban, az álmaid valóra válhatnak. Köszönöm!"

Nem csak Tony Hawk és Beckham volt ott a számunkra is ismerősebb arcok közül, hanem Dwayne Johnson is.

A közönséget pedig Pharrell Williams szórakoztatta, mert Pharrell Williams nélkül már nem is lehet díjátadónak nevezni egy díjátadót.

Már csak egyetlen egy dolgot nem értünk. Hogy mégis mi a francot keresett ott Megan Fox? Akinek aztán tényleg semmi köze a sporthoz.

Mondjuk legalább tud pózolni.