Mészáros Dórából és a melléből sosem elég – annyira nem, hogy hamarosan újra behatóbban is fogunk vele foglalkozni –, ezért most összegyűjtöttük a sztriptíztáncos és explaymate öt legmenőbb és legemlékezetesebb megmozdulását az utóbbi évekből. Állatokat ment és etet, vetkőzik és ezek mellett még rettentő cuki is. Kell ennél több?

Szóval Mészáros Dóra azért menő, mert:

1.

Állatokat ment és etet

Mészáros Dórának és facebookos kampányának köszönhetően 2012. végén összesen 1628 kg állateledel gyűlt össze. A sztriptíztáncos puszikkal gyűjtött menhelyi kutyák és macskák számára tápot, a puszikból pedig a Velvet is kapott egy adagot.

2.

Mellben jelentett időjárást

De nem csak az állatokkal tett jót, hanem a tévénézőkkel is, mikor Aleska Diamonddal együtt voltak időjósok a Pro4-en. Az időjárásról pedig természetesen vetkőzés közben jelentettek, hogy az ember ne tudjon arra koncentrálni, hogy másnap el fog-e ázni, vagy sem.

3.

Melle külön sorozatot kapott

Mészáros Dóra tavasszal már annyira várta a nyarat, és azt, hogy a mellek végre kiszabaduljanak, hogy külön sorozatot indított, amiben egy hónapon keresztül minden nap megcsodálhattuk Facebook-oldalán a mellét. Természetesen Facebook-kompatibilisen, vagyis a bimbók kitakarásával.

4.

Az egyik legszebb híddal pózolt meztelenül

Igaz, hogy budapesti nevezetességekkel egy picit azért kínos már fotózkodni, de azért az mégis csak menő, ha valaki egyszál mellben pózol az Alagút tetején, háttérben a kivilágítoitt Lánchíddal. És Mészáros Dóra ezt is megette. Vagyis menő.

5.

Szelfizett a rekordhosszú ideig készülő négyes metróval

És ez a legmenőbb az összes közül. Hogy Mészáros Dóra elkísérte első útjára az elképesztően sokáig épülő négyes metrót, ahol róla és melléről csodásabbnál csodásabb szelfik készültek. És azóta is azt gondoljuk, hogy városvezetés igazán elgondolkozhatna azon, hogy a pszichedelikus minták helyett inkább Mészáros Dóra mellével dobja fel a megállókat.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!