Még az általános iskolás színjátszócsoportban is megtörténik, hogy a Rómeót és Júliát alakító fiú és lány véletlenül tényleg megtetszenek egymásnak, úgyhogy semmi jogunknincs felháborodni azon, amikor két színész, akik a filmvásznon egy párt alkotnak, a valóságban is egymásba szeretnek. Mi most ilyen esetekből gyűjtöttünk össze hatot.

Rose Leslie – Kit Harington

A Trónok harca-rajongók nagy örömére az életben is manifesztálódott Havas Jon és Ygritte szerelme, az őket játszó színészek ugyanis a Daily News szerint három hónapja újra összejöttek – igen, állítólag régebben jártak, de egy éve mégis szakítottak. Ezen a képen egyébként éppen egy trónokharcás eseményre igyekeznek, és legnagyobb bánatunkra nem fogják egymás kezét.

Emma Stone – Andrew Garfield

A nagyon cuki pár az ezernyi Pókember-film egyikében alakított szerelmeseket, és hiába a filmben megszerzett pókösztön, szerintünk ők ketten a valóságban még természetfeletti képességek nélkül is sokkal királyabbak fiktív megfelelőiknél, például amikor paparazziknak üzengetnek, vagy egyszerűen csak szépek, ahogyan ez a kép is bizonyítja.

Angelina Jolie – Brad Pitt

Úgy érezzük, szinte felesleges is említenünk, hogy a téma alfája és omegája, az összes celebpárnak példát mutató Brangelina a Mr és Mrs Smith óta létezik és produkálja a gyerekeket. Ha még nem látta az ominózus filmet, ne aggódjon, a kereskedelmi csatornák félévente adják. Nézze, milyen tökéletesek!

Anna Paquin – Stephen Moyer

Anna Paquin és Stephen Moyer a True Blood első évadjában szerepük szerint elkezdenek járni egymással a tiltott vámpír-ember közötti szerelem megtestesítőiként, és mit tesz az élet, ők ezt a valóságban is megpróbálták. Igaz, hogy a sorozatban későbbi részeiben már se veled, se nélküled kapcsolat van közöttük, de a valóságban olyan remekül megvannak, hogy azóta már van két ikerbabájuk is, az alábbi képen pedig a férj, a feleség és a kékre festett haj látható.

Mila Kunis – Ashton Kutcher

Aki nézte az Azok a 70-es évek show-t, valószínűleg folyamatosan örömtáncot jár, mióta Ashton Kutcher szakított Demi Moore-ral és helyette összejött Mila Kunisszal. Már a sorozatban is nagyon kedvesen mutattak együtt, a valóságban készült közös képeik cukiság szempontjából pedig addig überelhetetlenek maradnak, amíg meg nem születik remélhetőleg kedves kisbabájuk.

Johnny Depp – Amber Heard

Sosem hittük volna, hogy Johnny Depp és Vanessa Paradis kapcsolatának vége lesz egyszer, de úgy tűnik, a sors azoknak kedvez, akik a kamerák előtt is felvállalják szerelmüket, így úgy esett, hogy arról kell beszámolnunk, Amber Heard lett végül az a nő, aki képes volt úgy az ujja közé csavarni Johnny Deppet, hogy feleségül is vegye őt. Amúgy a Rumnapló című filmben játszottak együtt.