Idén két Herkules-film is a mozikba került, ráadásul örökké megtekinthető valahol a klasszikus sorozat valamelyik része. De melyik sikerült a legjobban? Elég-e pár másodpercnyi Palvin Barbara a sikerhez?

Herkules

Herkules: Dwayne Johnson

Mit is mondhatnánk The Rockról, a képességbeli hiányokat gyúrással pótló férfiistenről? Annyit mondanánk, hogy már forgatja is a Halálos iramban hetedik részét, aminél több infó talán felesleges is.

A nő: Rebecca Ferguson

Ferguson Ergeniát játszotta, a Herkules az első komoly filmje. Azt nem állítanánk, hogy azonnal befutott, hiszen a következő darab, amiben szerepet kapott a Mission: Impossible ötödik része lesz, de végülis van ideje.

A gonosz: Peter Mullan

Mullan sokmindent eljátszott már, de annyira mély nyomot még azzal sem sikerült hagynia maga után, hogy 1996-ban a Trainspottingban is feltűnt. Sőt, A rettenthetetlenben is láthattuk egy kicsit. Cserébe jól áll neki a szakáll.

A Palvin: Palvin Barbara

Egyetlen másik Herkules sem tud azzal versenyezni, hogy ebbe na verzióban szerepel Palvin Barbara. Igaz, szövege nincs, és csak már másodpercre szerepel, de a stáblistához ez már elég.

Herkules legendája

Herkules: Kellan Lutz

Lutz szerepelt az Alkonyatban, ami hatalmas mínusz pont, viszont szerepelni fog a Feláldozhatók 3-ban, ami legalább ekkora plusz. Herkulesként végül többek szerint szégyent vallott.

A gonosz: Liam Garrigan

A gonosz testvér Iphiklész szerepe lett az övé. Komoly múltja nincs, csak sorozatokban játszott, és nagyon úgy tűnik, hogy a Herkules legendája után nem is nagyon fog feltűnni a mozikban.

A nő: Gaia Weiss

Weiss teljesen ismeretlen színészként, viszont játszik a Vikingek című sorozatban. Mellesleg elég jól néz ki.

Herkules-sorozat

Herkules: Kevin Sorbo

Ne kerteljük, mindenki számára Kevin Sorbo az igazi Herkules annak ellenére is, hogy rossz színész, a sorozat még nosztalgia szinten is szörnyű, és úgy általában kínos az egész.

A nő: Lucy Lawless

Természetesen Xena Herkules igazi nője, ráadásul Lucy Lawless kapott is Xenaként egy hasonlóan szörnyű sorozatot. Ebből leginkább a bőrszerkó és a mellek maradtak meg.

A gonosz: sokan

Belőlük annyi volt a sorozat évei alatt, hogy nem is lehet kiválasztani egy igazán nagy gonoszt.

Melyiket szereti?