Nemcsak izgatóan erotikus, de kifejezetten csúnya és sokkoló pucérkodások is vannak a hollywoodi produkciókban. A Másnaposokban Ken Jeong hozza ránk a frászt a meztelen seggével, Kathy Bates vénlányként dobálta le a ruháit, de még Halle Berry szexjelenete is lehet ízléstelen. Az alábbi összeállításból válassza ki, hogy önnek melyiktől megy el leginkább az étvágya és jutalmazza azt 10 ponttal!

Anyám nyakán - Terry Bradshaw

Ha a Fox Sport kommentátora, Terry Bradshaw nagy ritkán színészkedésre adja a fejét, akkor abból tuti valami nem hétköznapi dolog sül ki. Az egykori hátvéd, aki az Anyám nyakán című filmben Matthew McConaughey apját alakította, semmit nem hagyott a képzeletnek. „Ez az én meztelen szobám", magyarázza a filmben a megzavarodott fiának Bradshaw, miután az úgy találja őt, hogy csak a Super Bowl gyűrűjét viseli magán, semmi mást.

Borat - Sacha Baron Cohen

A 2006-os Boratban minden idők egyik legdurvább jelenetének lehetünk szemtanúi, amikor is Sacha Baron Cohen, vagyis Borat, a kazah nép nagy fehér gyermeke és producere meztelenül birkóznak egymással. Cohen farka ugyan ki van takarva a videón, de a pucér seggek még így, önmagukban is elveszik az ember életkedvét. 

Másnaposok - Ken Jeong

Keng Jeong pucér segge a Másnaposok című vígjátékban nemcsak azért csalódás, mert kevés olya nő van, aki kattan az apró termetű, kínai színész fenekére, hanem, mert mindemellett ott volt a filmben Bradley Cooper, akinek seggéért viszont minden nő odáig van. Így aztán dupla csalódás, amikor Jeong az, aki meztelenül előugrik az autó csomagtartójából a jelenetben, Cooper meg minimálisat se villant. 

Sade márki játékai - Geoffrey Rush

Bárki is alakítaná színészként de Sade márkit, a kemény klasszikusok hírhedt szexmegszállott íróját, elkerülhetetlen, hogy egy kis meztelenséget mutasson. Így nincs is abban semmi meglepő, hogy az Oscar-díjas Geoffrey Rush több alkalommal is csupaszon parádézott a Sade márki játékai című filmben, csak valahogy nem túl szép látvány. A produkcióban szerepel a meztelen Kate Winslet is, így az ínyenceknek is van benne egy kis látnivaló.

Schmidt története - Kathy Bates

Előre le kell szögeznünk: imádjuk Kathy Bates-t a merészségéért, hiszen nem sok színésznőnek lett volna az ő korában bátorsága ahhoz, hogy meztelenül vegyen egy forró fürdőt Jack Nicholsonnal. A mindent megmutató jelenet a Schmidt történetének az egyik legvidámabb és egyben legsokkolóbb jelenete is egyben. Batest egyébként Oscar-díjra jelölték a teljesítményéért.

Szörnyek keringője - Halle Berry

Hogy mit keres Halle Berry, aki talán a világ egyik legszebb nője, a legrosszabb meztelen jelenetek filmjeinek a listáján? Nos, aki valaha is látta a Szörnyek keringőjét, az megérti, miért. Ez a jelenet nem olyan, mint a Kardhalban, ahol Berry félmeztelenül napozgatott a medence partján, ez a szexjelenet közte és Billy Bob Thornton között nyers, csúnya és hiteltelen.