Önnek feltűnt már, hogy az egykor husi énekesnőből egy baromi vékony jónő lett? Mi is csak nemrég vettü észre, hogy Lily Allen észrevétlenül kikupálta magát. Nem nagyon reklámozta, nem nagyon kérkedett vele sehol, egyszerűen csak lefogyott és kész. És most nagyon jól néz ki. Na nem mintha eddig nem lett volna tökéletes. Hisz ő Lily Allen. Akit csak imádni lehet. Még akkor is, ha elkövetett már néhány hibát.

Lily Allen 2006-ban robbant be a köztudatba, mint egy nagyon alacsony, kicsit husi, ellenben elképesztően durván szókimondó és nagypofájú énekesnő. Lily Allen Allright, Still című albumából 2,6 millió példány fogyott, azonnal Grammy-díjra jelölték, sőt saját talk-showt is kapott. 2009-ben újabb albumot adott ki, 2011-ben megszületett első, 2013 januárjában pedig második lánya. Idén év elején megjelentetette harmadik albumát, és emiatt csak egyre jobban imádjuk. Mert Lily Allen úgy tökéletes ahogy van. Annyira, hogy nekünk is csak most tűnt fel, hogy egyébként brutálisan lefogyott és átformálódott az alakja az elmúlt nyolc évben.

Az egykori kicsit husi kislányból egy kegyetlenül jónő lett, aki szerencsére ugyanolyan nagypofájú, vicces és szókimondó. Mert az egy dolog, hogy gond nélkül beszól a többi énekesnőnek, még a rajongói kérdésekre is inkább provokatív válaszokat ad. Mert ő Lily Allen.

Na de nézze meg az alábbi galériában Lily Allen utóbbi 8 évét, és azt, hogy hogyan alakult át elképesztően jónővé.