Bizonyára még sosem hallott Sir Ivanről, aki 58 éve született Ivan Wilzig néven. Főleg arról híres (már ahol), hogy feldolgoz olyan slágereket, mint az Imagine és a San Francisco, ezen felül realitykben szerepel. És most őrült bulit rendezett az új dala örömére, erről pedig valamiért rengeteg képünk van.

Mi sosem ovltunk elég menők ahhoz, hogy egy Zártkörű Dalbemutató Partira hívjanak minket, de szerencsére a Getty fotósai igen. Úgyhogy most rengeteg képünk van arról, hogyan ünnepelte Ivan L. Wilzig, művésznevén Sir Ivan az új dala megjelenését, saját, Hamptons-béli kastélyában (ahol több, nálunk sosem sugárzott realitysorozatot is forgattak). 

Alábbi galériánkba ezen a fantasztikus felvételek közül válogattunk egy csomót, nézze meg, hogyan zajlik egy dzs-kategóriás celebbuli Amerikában! A fotók alatt pedig elmondjuk, kicsoda pontosan Sir Ivan – ha addig sem bír várni, itt nézelődjön!

Ami tehát Sir Ivanről a valószínűleg saját szerkesztésű Wikipedia-oldaláról kiderül, az az, hogy Siegbert és Naomi Wilzig gyermeke. Holokauszttúlélő apja az Egyesült Államokba költözött, ahol olyan keményen dolgozott, hogy egy olajcég elnöke lett, édesanyja pedig egy erotikusművészet-múzeumot vezet South Beachen. Három gyerekük közül csak Ivan választotta az előadóművészi pályát, de csak két diploma megszerzése, illetve némi bankszektori merketingkalandozás után.

Tíz éves kora óta vesz énekórákat, kórista volt, aztán musicalekben is feltűnt, de apja féltette a bizonytalan szakmai kilátásoktól. 2001-ben jelent meg első dala, az alábbi, és azóta sincs megállás. Albuma 2010-ben jelent meg (I Am Peaceman), azóta létrehozta a Peaceman alapítványt, amely a poszttraumás stressz-szindróma és az erőszak áldozatait segíti. Bevételeit ennek támogatására fordítja. Szóval jó arc.