Hát ezt is megértük, hogy 90-es évek családi filmjeinek koronázatlan királya betöltötte a 34. életévét. Hurrá! Ez már csak azért is nagy szó, mert Culkin nem veti meg a drogokat, amiktől pár éve még olyan aszottan nézett ki, hogy félő volt, hogy ez a szenvedély végzetes is lehet. De összeszedte magát, és pizzás zenekarával vadul koncertezik.

Macaulay Culkinról mindenkinek valószínűleg két dolog jut eszébe: ő az a kisfiú, aki jól kicseszett a betörőkkel karácsonykor, ráadásul többször is, meg az, hogy szereti pusztítani magát, és inkább drogozik, mint filmeket forgat. Az elmúlt években nem egyszer lehetett összetéveszteni egy hajléktannal. A mélyrepülésnek viszont úgy tűnik, vége, mostanában egészen összeszedte magát a szülinapos színész, és The Pizza Underground nevű bandájával dicsőíti kedvenc ételét. De még mindig jobb, hogy a pizzaimádatnak szenteli életét, mint a heroinnak. Láthatóan nem egy múló hóbortról van szó. Már 20 éve is rajongott érte. Mármint a pizzáért, nem a heroinért. 

Természetesen a Reszkessetek, betörők!-ön és kábítószereken kívül még történt egysmás Culkinnal. Elég korán érő típus lehetett, mivel már tizenhét évesen férj lett belőle, Rachel Miner oldalán. A két évnyi házasság után a terhesen is slampos Mila Kunisszal húzott le 8 évet, szakításuk után pedig egy pornószínésznővel vigasztalódott. Rendszeresen drogozott és gyógyszereket is szedett, de azért azt senki se gondolta volna, hogy olyan képek kerülnek róla elő, mint 2012-ben.

Csontsovány és lelakott külseje alapján úgy tűnt, innen már nincs visszaút. Aztán mostanában már kezd egyre inkább emberre hasonlítani a gyerekszínész. De elég a spoilerből, ünnepeljük a 34 éves Culkint 34 csodás képpel, egészen az ominózus betörős filmtől, a drogozásán és leépülésén át napjainkig, ahol már inkább a zenének és azon belül is a pizzáknak szenteli életét. Isten éltesse!

Na mit gondol? Mondja el itt!

Kövessen minket a Facebookon is!