Szerencsére ezen a héten is egy halom emlékezetes fotó készült, főleg mert volt két díjátadó is. Az MTV VMA-n most nem Miley Cyrus, hanem Nicki Minaj seggére csodálkozhattunk rá, és Beyoncé egyre durvább önimádatára, az Emmyn pedig elkészült az egyik létező legviccesebb fotó. Válogatásunkba bekerült még két régi kép is, meg a Tumblr népművészeti alkotásai is.

Nicki Minaj gyíksegge

A tavalyi MTV díjátadók Miley Cyrusról és az ő lógó seggéről szóltak, a seggek pedig idén is maradtak, de most Nicki Minaj volt a főszereplő. Meg a gyíksegge. Amit még mindig nem tudtunk értelmezni. De nem is biztos, hogy muszáj. Mint ahogy ezt a tökéletes videót sem.

Beyoncé

Kell mondanunk bármit is a fenti képről? Beyoncé beyoncézott az MTV VMA-n. És ennyi. Beyoncé.

Lena Dunham élete legrosszabb fotója

Ha most megint kiborulna, hogy mi milyen gonoszak vagyunk, amiért kiröhögjük szerencsétlen színésznőt, akkor inkább olvassa el ezt a cikket, és alaposan tanulmányozza a benne található fotókat. A fenti fotó vicces és kész. Nagyon vicces.

Sofía Vergara kificcenő bimbója

Mert bimbók nélkül nem telhet el egy hét sem. És ezt tudhatta a színésznő is, aki az Emmy díjátadón, tánc közben mutatta meg bal mellbimbóját. A képet itt tudja megnézni.

Ez a nosztalgiafotó

A fenti múltidéző fotót Sarah Michelle Gellar posztolta twitterére. a kép 17 évvel ezelőtt készült, és a Sikoly 2 női szereplői örülnek rajta maguknak, egy adag művérben

Aminél csak ez a nosztalgiafotó jobb

Nagyjából 15 évvel ezelőtt készült ez a fotó Hajdú Péterről és az ő igazán fényesre zselézett hajáról. Legszívesebben kitapétáznánk vele a szerkesztőséget.

Brad Pitt gyűrűzött ujja

Bizony, ezen a héten Brad Pitt végretényleg feleségül vette Angelina Jolie-t, a hírt pedig egy nappal azután tudtuk meg, hogy feltettük a kérdést, mikor történik már meg végre a nagy nász? Hát megtörtént. És az ott tényleg egy jegygyűrű a színész ujján.

Ez az öregnéni

Aki nem más, mint Sharon Stone. Pedig az 56 éves színésznő általában baromi dögösen szokott kinézni. De most kiderült, hogy smink nélkül ő is egészen nagymamás.

A Tumblr népművészeti alkotásai

Miután kiderült, hogy Bálint Antónia indul az őszi önkormányzati választásokon, a Tumblren azonnal megjelent egy halom szórakoztató fotó. Ha Bálint Antónia tényleg ezekkel a plakátokkal indulna, garantáltan nyerne.

Gigamellek és a műanyagfiú 

Justin Jedlica önmagában is elég érdekes jelenség, de most egy óriási mellű asszonnyal sikerült emelnie a tétet. A képhez fűzött szövegből annyi derült ki, hogy a szőke hölgyet, aki az élő Kenhez hasonlóan szintén szívesen veszi igénybe plasztikai sebészek szolgáltatásait, Lacey Wilddnak hívják

Snoop Dogg alteregója fehér

A rapper csütörtök óta folyamatosan tölti fel az Instagram oldalára az olyan képeket és videókat, amiben fehérre mázolva, szőke parókával,  garbóban és szemüvegben látható