A wikipédia alapján felkutattuk tíz amerikai színésznő első és utolsó filmes szerepét, hogy megmutathassuk, mennyit változtak a köztes idő alatt. Cate Blanchett csaknem húsz év alatt semmit sem öregedett, Mila Kunis viszont kislányból igazi nővé vált.

Sandra Bullock

A most 50 éves színésznő a Hangmen című filmben Lisa Edwards szerepét kapta meg 1987- ben, 2013-ban pedig a Gravitációban láthattuk Dr. Ryan Stone-ként. 

Cate Blanchett

Cate Blanchett jelentős filmes karrierje 1996-ban kezdődött a Bruce Beresford rendezte Láger az édenkertben című filmben, az utolsó produkciója pedig 2014-ben A hobbit: Az öt sereg csatája volt, Galadriel szerepében. 

Gwyneth Paltrow

A most 41 éves színésznő 1993-ban kapott szerepet Nicole Kidman és Alec Baldwin mellett a Bűvöletben, tavaly pedig a Vasember 3-ban láthattuk a mozikban. 

Mila Kunis 

Milena Markovna Kunis mindössze 12 éves volt, amikor a Make a Wish, Molly című filmben szerepet kapott 1995-ben, legutóbbi filmje pedig az Óz, a hatalmas volt 2013-ban. 

Angelina Jolie

Angelina Jolie fiatal lányként szerepelt bátyja diákfilmjeiben, amiket a főiskolai évei alatt készített, de a színésznő igazi pályafutása 1993-ban kezdődött, amikor szerepet kapott a Cyborg 2 – Üvegárnyék című sci-fiben, amiben egy robotot alakított. 2014-ben a Demónában szerepelt, Demónaként. 

Anne Hathaway

A 31 éves színésznő 1999-ben a Légy valódi című tévésorozatban mutatkozott be, első jelentős szerepét pedig 2001-ben Garry Marshall családi vígjátékában, a Neveletlen hercegnőben kapta. A Don Jon című filmben szerepelt legutóbb, 2013-ban. 

Sharon Stone

Az idén 56 éves színésznő első filmszerepét 1980-ban kapta, Woody Allen Csillagporos emlékek című filmjében, tavaly pedig a Bérgavallér-ben szerepelt, Dr. Parkert alakította. 

Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer 1980-ban, a Hollywood lovagjai című filmben játszotta Suzie Q-t, legutóbb pedig a Vérmesékben osztották rá Maggie Blake szerepét 2013-ban. 

Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis még minket is meglepett: az 55 éves színésznő Columbo: Kapj el, ha tudsz! című epizódjában egy pincérnőt alakított először 1977-ben. Sajnos friss filmje nincs, a Már megint te? című filmben szerepelt legutóbb 2010-ben. 

Halle Berry 

A 48 éves színésznő első szerepe Az utolsó cserkészben volt 1991-ben, tavaly pedig az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban lehetett látni a mozivásznon.