George Clooneyt hivatalosan is elvesztették az agglegények, a színész mostantól házas ember. Ez azért fura, mert már évek óta őt volt szokás Hollywood legkelendőbb agglegényének nevezni. De ki lehet mostantól Hollywood legkelendőbb agglegénye? Egy pont, ha a legkevésbé sem tartja jó partinak, öt pont, ha akár holnap hozzámenne.

Colin Farrell

Farrellnek egyrészt rettentesen menő ír akcentusa van, másrészt még mindig csak 39 éves. Az utóbbi időben kicsit mintha eltűnt volna, de a kedves barna szemeivel még így is lazán elcsábíthat bárkit.

Harry herceg

Mostanra végleg eldőlt, hogy Diana hercegnő két fia közül Harry az izgalmasabb, jelenleg a brit nők nagyrésze megőrül a 30 éves férfiért. Az indokokat lehetne sorolni, de a legegyértelműbb talán ez a harminc kép.

Hugh Grant

Grant az eddigi 54 éve alatt annyi romantikus vígjátékban adta már elő a bohókás, esetlen, de hangsúlyozottan szerethető férfit, hogy a valóságra már nem jutott neki boldog párkapcsolat. Szerencsére még épp időben van.

Jamie Foxx

46 éves, épp baromi sikeres színész, és valamiért nem jött még össze a házasság. Nagyobbik lánya már 20 éves, szóval simán lehet, hogy még ő is előbb megy férjhez, minthogy Foxx megtalálná az igazit. Ennél jobb érv nem is kell arra, hogy Jamie Foxx miért szerepelhet a listán.

Leonardo DiCaprio

DiCaprio épp a csúcson van, jobbnál jobb filmeket kap, ráadásul úgy tűnik, sikeresen maga mögött hagyta 39 éves korára a tinilányok kedvence státuszt. Ugyanakkor úgy tűnik, mintha kissé túlzottan elengedte volna magát, és egyre terebélyesebbre nő a feje.