Az MTVA műsorvezetője szerint az euforikus babamámorban úszó címlapsztorik hazugságok, az anyaság a világ legkeményebb dolga. Mádai Vivien 19 óra vajúdás után, császárral hozta világra gyerekét, akinek a nyakára kétszer is rátekeredett a köldökzsinór, a televíziós pedig rosszul lett. Mostanra mindketten jól vannak, Szabó Zénó pedig kiköpött apja.

Nemrégiben mutatta meg a Facebookon a szeptember 14-én született kisfiát Mádai Vivien, most pedig az anyai teendők mellett egy kis időt is szakított arra, hogy a Velvet érdeklődésére meséljen egy kicsit az eseményekről. Az MTVA műsorvezetője komplikációmentes terhességet tudhat maga mögött, látványosan ragyogott a kilenc hónap alatt, és hogy a szülés is kellemes élmény legyen, szülésfelkészítőn vettek részt férjével.

Zénó nyakán kétszer tekeredett át a köldökzsinór

„Abban azért megegyezhetünk, hogy ez korántsem készít fel arra, ami a szülésnél van. Erre igazán nem is lehet felkészülni” – mesélte Mádai Vivien. „Nem fogok hazudni, nekem szörnyű volt az egész szülés. 19 órát vajúdtam, de a végen sajnos muszáj volt a császár. Pedig annyira küzdöttünk.” Sajnos közben az is kiderült, hogy a kisfiú, Zénó nyakán kétszer is áttekeredett a köldökzsinór, így elkerülhetetlen volt a művi beavatkozás. A műsorvezető közben lázas lett, és hányt is.

„A párom egész idő alatt velem volt, aztán a vége felé már anyukám is bejött, a váróban pedig az egész családom izgult értünk. Őszintén rettenetes volt. De ezért a kis csodaért megérte. Azóta kicsit átértékeltem a dolgokat. Minden tiszteletem az összes nőé, aki ezt végig tudta csinálni.”

Mádai Vivien szerint a 3470 grammal és 53 cm-rel született Zénó összességében az édesapjára hasonlít leginkább, de a szeme például olyan, mint a műsorvezető édesanyjáé. „Egyébként tényleg nagyon jó kisfiú. Persze most még sokat alszik, hiszen nagyon pici. De valóban nem lehet rá panasz. Harcos típus, ez már most látszik, hisz ő is ugyanúgy megküzdött a szülésnél, ahogy én is. Megfogadtam, hogy az anyaságról őszintén fogok beszélni. Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, a világ legkeményebb dolga” – magyarázta Mádai, aki azt mondja, az euforikus babamámorban úszó címlapsztorik egyszerűen hazugságok.

„Embert próbáló feladat mind lelkileg mind fizikailag. Persze erről senki nem beszél, hisz biztosan rossz anyának tartanának. De igenis küzdelmes és fárasztó, viszont fel kell nőni a feladathoz, mert felelősséggel tartozol egy kis emberért. Nos, én most ebben a cipőben járok" – tette hozzá a műsorvezető.

Hozzászólna? Itt azt is lehet.

Kövessen minket a Facebookon is!