Ki volt Pataky Attila lagziján a különleges vendég? Ki bunkóskodott a szombathelyi szimfonikusok koncertjén? Kinek a seggét posztolta egy haverja a héten? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kell válaszolnia a kvízünkben, amiben az elmúlt hét legfontosabb bulvártörténéseire kérdezünk rá. Reméljük kívülről tudja a színes magazinokat, és a csapból is szenny folyik otthon!

Ha csak Mezzo és National Geographic van otthon a tévében, már ha van tévéje, akkor nem lesz könnyű dolga a bulvárkvízünkkel, amiben a hét legfontosabb bulvárhíreiről teszünk fel kérdéseket. De ne aggódjon, ha esti mesének is rendőrségi közleményeket olvas és a kedvenc dala a Celeb vagyok, ments ki innen! főcímzenéje, akkor sem biztos, hogy minden kérdésre válaszolni tud majd!

Töltse ki a kvízünket, hogy megtudja, mennyire van otthon a bulvárban, és egyben informálódjon a hét legfontosabb híreiről!

Az október 10-17. közötti időszak terméséből válogattunk. Elolvasott minden szennyet? Megnézte az összes hülye műsort? Kattintott rendesen? Most kiderül! Minden kérdés megválaszolására 45 másodperce van, utána automatikusan új kérdésre ugrik a kvíz!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Eredmények:

10-12 pont - Ön valószínűleg nem fogyasztja, hanem írja a bulvárt, esetleg ön a bulvár maga.

7-9 pont - Ön a napi munka mellett nyitott szemmel jár, és élete egyik legnagyobb baja, hogy meg is jegyzi azt a sok hülyeséget, amit lát.

4-6 pont - Nem kifejezetten jártas a bulvárban, de erre titkon egy kicsit büszke is.

0-4 pont - Nem értjük, hogy jutott el eddig a kvízig, tessék hazamenni, és beköttetni a kábeltévét!

Na, hogy sikerült? Itt elmondhatja!

Kövessen minket a Facebookon is!