A Victoria Secret angyala a Malibu Magazin jóvoltából egy retro fotózáson vett részt, ahol nyalókát szopogatott, szűk kezeslábasban pózolt hippi stílusban. Palvin Barbara szerint amúgy egy jó szelfi elég ahhoz, hogy munkát kapjon.

A Malibu Magazin novemberi számában Palvin Barbara a hetvenes évekbe repül vissza: a retro fotózáson a huszonegy éves magyar modell természetes szépségét mutatta meg minimális sminkben, világos fürtjeit pedig hippi-stílusú hullámokba rendezték. A Victoria Secret angyala édesszájú oldalát is megvillantotta az egyik fekete-fehér képen, amelyen egy nyalókát szopogat, miközben csipkés ujjatlan blúzban és magas derekú farmerben pózol.

A divatanyag központi témája úgy tűnik, hogy a farmer: egy másik fotón egy szűk kezeslábasban pózol, de egy kigombolt, világos farmerblúzba és farmernadrágba is belebújt egy másik kép kedvéért. De van a sorozatban ragtapaszos és harmonikás felvétel is, ide kattintva megnézheti a választékot. 

Palvin Barbara tizenhat évesen kezdett modellkedni és egészen nagy nevet szerzett magának az iparban, de a Mail Online azt is kiemeli, hogy hírbe hozták Justin Bieberrel 2012 novemberében. A vele készített friss interjúból kiderült, szerinte csak egy igazán jó szelfi kell neki ahhoz, hogy egy jó kis modellmunkát szerezzen. „Amikor az ügyfelek azt szeretnék látni, hogyan nézünk ki, egyszerűen csak megnézik az Instagramunkat. Igazán jó képeket tudunk csinálni magunkról” – árulta el a modell, aki a hírnév ellenére azt állítja, ő is csak olyan, mint a rajongói.

„Amikor valaki odajön hozzám és azt mondja, OMG te vagy Barbara?, és azt válaszolom, igen, elkezd sírni – én pedig mondom neki, hogy ne sírj, én is csak olyan vagyok, mint te” - meséli a kiadványban.