Persze magát Amanda Holdent is bemutatjuk, de nagy valószínűséggel önt is jobban fogja érdekelni a nagyon ismert hölgy segge. Amit előszeretettel pakolt ki ruhájából. Önként.

Amanda Holdent énekesnőként és színésznőként is számontartják, de leginkább tévésként, illetve 2007 óta az ITV-n futó Britain's got Talent egyik zsűritagjaként ismeri őt a világ. De legalábbis az Egyesült Királyság.

Holden először 1991-ben tűnt fel a tévében, akkor még egy társkereső tévéműsor egyik szereplőjeként, ami után baromi népszerű lett, és szerepeket kapott olyan sorozatokban, mint például az EastEnders.

Az Egyesült Királyságban egy halom kampánynak ő az arca és egy csomó reklámban szerepel, vagyis gyakorlatilag nincs ember, aki ne tudná, hogy ki az az Amanda Holden. És most önnek is itt az ideje megtanulni a nevét, de nem csak azért, mert Holden igazán sokrétű tehetségnek tűnik, hanem mert önként mutogatja a fenekét Twitteren.

Így.

És a fenti fotó nem egy véletlen baleset.

Holden így, felcipzározottt ruhában mutatta meg tangás seggét mintegy teljesen mellékesen, miközben amúgy Lady Gagával, meg Tony Benett-tel készült interjút készíteni.

 
 

Me , @ladygaga ( mug with my dad on aka Gaga to his Grandaughters) and Tony Bennett

A photo posted by @noholdenback on

De nem ez volt az első eset, hogy Holden megvillantotta valamijét. A Britain's Got Talent 2013-as döntőjént konkrétan kiesett ruhájából a bal melle, amit észre sem vett. Ezt az alábbi pár másodperces videón meg is nézheti.

Szóval jegyezze meg: AMANDA HOLDEN

Mostantól ugyanis szinte biztos, hogy sokkal többször fogja olvasni a nevét itt, a Velveten is.