A hét utolsó hírösszefoglalójában még: Curtis csúcsgázsiért visszatérhet a Sztárban sztárba, az énekes bocsánatot kért Völgyi Zsuzsitól, Beleznay Endre lánya Johnny Depp filmjében dolgozik.

Schobert Norbi Jr.

Ifjabb Schobert Norbi nemrég a párjával közölt egy TikTok-videót, amely azt örökíti meg, ahogy megmentenek egy kismadarat a viharban. A fiatalok a teraszukon vették észre az állatot, mire úgy döntöttek, hogy fészket készítenek neki dobozból és rongyokból.

Féltem, hogy meg fog csípni, de nem tette

– írta  Norbi, aki két kézzel megfogta és fedett helyre vitte a madárkát, amely másnapra elrepült. Schobert Norbert fia egy elégedett mosollyal nyugtázta, hogy a mentőakció sikeres volt, korábban pedig azt is elárulta, hogy segítőkészségét és a másokkal való törődés fontosságát édesapjától tanulta.

„Apa általában nagyon sokat foglalkozik anyával, még akkor is virágot visz, amikor nincs különlegesebb alkalom, szóval biztosan közrejátszik az én gesztusaimban is az, amit mindig is láttam tőle” – árulta el korábban a Borsnak Scobert Norbi Jr., aki szerint a figyelmesség és a törődés személyiségfüggő is.

Curtis

Ahogy arról korábban a Velvet is beszámolt, Curtis nemrég egy közösségi oldalra posztolt dalszövegben szólt be Gáspár Győzőnek, Nagy Ferónak és sokak szerint Majkának is. A beszólást a Romantic énekese, Völgyi Zsuzsi is magára vette és visszaüzent Curtisnek.

A kettejük közötti balhé úgy tűnik, hamar elsimult, Curtis ugyanis bocsánatot kért az énekesnőtől. „Curtis bebizonyította, hogy tulajdonképpen ő egy kedves csibész, aki képes belátni, ha oktalanul bánt meg másokat. Tőlem és Katinkától is elnézést kért, amiért a Győző iránt táplált ellenérzéseit összességében a Romantic-ra tolta. Hogy őszinte legyek, nem csak, hogy nagyon jól esett, amit írt, de meg is lepett. Mondjuk ki, a kemény külső érző szívet takar, bár ezt azért eddig is sejtettem. Ezért is esett olyan rosszul, hogy egy rímért beáldozta az egyébként jó viszonyunkat. Itt jegyezném meg, hogy Győző a harcostársam, a barátom, szinte a családtagom, így továbbra is tartom, hogy kiállok mellette, ha támadják. Ennek ellenére tényleg hálás vagyok Curtisnek a belátásért” – fogalmazott a Borsnak Völgyi Zsuzsi.

Ami a rapperrel kapcsolatosan ennél jóval nagyobb hír, hogy a Blikk információi szerint a neve felmerült a TV2 Sztárban sztár ősszel adásba kerülő All Stars műsorában ellenére annak, hogy három és fél évvel ezelőtt miatta került veszélybe a műsor, amiért nem ment el az elődöntőre, és amiért hatalmas kötbért kellett fizetnie. Ezen kívül az sem elhanyagolható, hogy Curtis azóta az RTL-nél dolgozik.

„Úgy volt egyébként, hogy átmegyek, most már elmondhatom, de nem tudtunk megegyezni, illetve olyan műsorokat tudtak volna adni, amelyekben nem éreztem volna jól magam” – árulta el a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban Curtis, akit a Sztárban sztár All Stars már sokkal jobban érdekelne, hiszen annak idején nagyon élvezte a műsort és van is azzal „egy befejezetlen ügye”.

„Amennyiben sikerül megállapodniuk, Curtis a történtek ellenére csúcsgázsit kaphat, de az is biztos, hogy – pont a múlt miatt – olyan tételek is lehetnek a szerződésben, amelyek még szigorúbban büntetnék, ha újból veszélyeztetné a műsort” – árulta el a lap informátora, aki pontosan tudta, hogy a rapper az utóbbi időben több TV2-es megkeresésre is nemet mondott.

„Az elmúlt időszakban az RTL szinte összes nagy műsorában szerepet kapott Curtis, kettőben különösen nagy sikert ér el, hiszen ő lett a dzsungel királya a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és a szerelmével, Judittal a Nyerő Párosból is ők kerültek ki győztesként. A TV2 beöltözős show-jában is a nyerés lehetősége motiválná. Meg persze, az is, hogy nem kellene Majkával egy csatornánál dolgoznia, főleg úgy, hogy ez az adó a jelek szerint nem számít rá idén” – magyarázta a bennfentes utalva arra, hogy amióta Curtis egykori barátja visszatért a német tulajdonú kereskedelmi csatornához, azóta a rappernek nem sok babér termett.

„Korrektül elmondták, hogy amilyen műsorok lesznek idén, azokban nem számolnak velem, mint tavaly, de ez nem azt jelenti, hogy jövőre ne tárgyalnánk újra” – mondta Hajdúnak Curtis, hozzátéve, hogy Majka átigazolása előtt még számos feladatról egyeztetett a jelenlegi csatornájával. A rapper Sztárban sztár című műsorba való visszatérését a TV2 nem cáfolta, de nem is erősítette meg.

„A műsor különböző típusaiból több mint 10 évadot láthattak a nézők, és rengeteg népszerű énekes szerepelt már a show-ban. A Sztárban sztár All Starsba közülük választunk majd, de hogy kik ők, arról csak később tájékoztatjuk a nyilvánosságot.

Beleznay Endre és lánya, Bodza

Hollywoodi filmek kulisszatitkairól rántotta le a leplet a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában Beleznay Endre lánya, Bodza, aki az utóbbi időben több világsztár mellett is dolgozott statisztaként és fénydublőrként. Legutóbb például Johnny Depp Modi című filmjében kapott munkát.

„Azért érdekes, mert ő rendezi. Ez az első nagyjátékfilm, amit ő rendez, nagyon izgalmas. Néhány hetet forgattam vele együtt. A szintén Oscar-díjas ruhatervező annyira imádott engem, hogy három különböző karakterben vagyok benne a filmben. Nagyon jó volt Johnny Depp mellett dolgozni, folyamatosan ott volt, ő irányította, hogyan legyenek a kamerák, a színészek hogyan tegyék a dolgukat. Volt, hogy egy kocsmában forgattunk, öt-hat statiszta, ő, meg a színészek. Csak hallgattam, amit mond, és ahogyan instruálja a többieket” – mesélte Bodza, aki szerint a színész nagyon kedves ember. Természetesen a lány édesapjával való kapcsolata is szóba került a műsorban, ahol együtt vendégeskedtek. Mint kiderült, Beleznay Endre épp Los Angelesben dolgozott, amikor a lánya megszületett.

„Amikor kimaradt sok idő, akkor újra kellett barátkoznunk. Először 4 hónapot voltam külön, aztán kiköltöztettem őket” – emlékezett vissza a színész.

Azahriah

Ma veszi kezdetét Azahriah három napos koncertsorozata a Puskás Arénában, ám a zord időjárás miatt többekben is felmerült a kérdés, vajon mi lesz a koncertekkel, ha a nyitott arénában leszakad az ég. A színpad ugyanis a tér közepén helyezkedik majd el. 

Az előadót menedzselő Supermanagement az Index kérdésére elárulta, hogy aggodalomra nincs ok, a fellépést ugyanis esőben is megtartják.

Nem is ez lenne az első alkalom, hogy a fiatal előadó ítéletidőben lép színpadra: 2022. június 9. az év talán legesősebb napja volt, ám az énekes pont ezen a napon lépett fel a Budapest Parkban. Akik a jelenlegi koncertjére készülnek, lehetőleg esőkabátot vagy poncsót pakoljanak, esernyőt ugyanis nem lehet bevinni az arénába. Arról, hogy egy kegyetlenebb vihar miatt esetlegesen félbeszakított vagy elmaradt buli esetén a nézőket hogyan és milyen formában kárpótolják, egyelőre nincs információ.

(Borítókép: Azahriah. Fotó: Papajcsik Péter/Index)