Rejtélyes szépészeti beavatkozásra készült Molnár Anikó, ám egy szörnyen fájdalmas betegség miatt le kellett mondani a műtétet. Úgy tűnik, a meglepetése még egy kicsit várat magára.

Molnár Anikó egy rejtélyes szépészeti beavatkozásra készült, amelyről semmit sem árult el a követőinek. Azt ígérte, hogy meglepetés lesz azok számára, akik előfizettek a felnőtt tartalmaira. A rajongóknak azonban úgy tűnik, várniuk kell, az egykori Nagy Őt ugyanis egy fájdalmas, hirtelen jött betegség döntötte le a lábáról. A kínjain a gyógyszerek sem segítenek.

Huszonnégy órája szenvedek, tüszős mandulagyulladásom van.

Olyan fájdalmaim vannak, hogy konkrétan a poklok-poklát élem át. Bármit próbáltam eddig, semmi nem használ, nem csillapodik a fájdalom. Az a durva, hogy korábban többször volt már ilyen fajta tüszős mandulagyulladásom, de ezt a fájdalmat még sosem éreztem. Nagyon megvisel, ráadásul az sem nyugtatott meg, amit az elmúlt időszakban az ismerőseimtől hallottam, hogy bárki, aki megbetegedett a baráti, ismerősi körömben, senki sem gyógyult meg egy, vagy két hét alatt” – magyarázta a Borsnak Molnár Anikó. Az egykori reality sztár kiemelte: a legrosszabbkor jött ez a betegség, ugyanis kénytelen volt lemondani miatta egy fontos, régóta tervezett szépészeti beavatkozást.

„Újabb operációra készültem, csütörtökön délelőtt lett volna, de így elmaradt. Pedig nagyon vártam már. De azt nem árulom el egyelőre, miről van szó,

legyen majd meglepetés!”

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: YouTube)