Szerelmek, sikerek és botrányok: a világsztárok életét számos izgalom övezi, amelyekre a rajongók egytől egyig kíváncsiak, ám mind közül a legjobban a románcaik érdeklik őket, hiszen titkon ők lennének a legszívesebben a kedvencük aktuális társának a helyében. Cikkünkben most azokat a világsztárokat mutatjuk be, akik nemcsak, hogy más hírességgel randiztak – ami általában megszokott –, hanem más ismert személlyel is veszítették el az ártatlanságukat. Íme!

Joe Jonas – Ashley Greene

Joe Jonas húszéves korában, Ashley Greene színésznővel veszítette el az ártatlanságát. Az énekes már korábban elárulta, hogy óvszert keresve szó szerint feldúlta a Jonas Brothers dobosa, Jack hálószobáját, hogy ágyba vihesse akkori barátnőjét 2010-ben.

„Az alsóneműs fiókja alján találtam meg. Amikor hazaért, a szobáját romokban találta, mert rám jött a szükség. Annak akkor és ott meg kellett történnie, de a biztonság az első srácok!” – vallotta be a középső Jonas-testvér a Redditen, 2016-ban. 

Joe Jonasnak azóta két lánya született Sophie Turnertől, akivel 2016-tól 2023-ig alkotott egy párt.

Rebel Wilson – Mickey Gooch

Rebel Wilson 35 éves korában Micky Gooch humorista színésszel bújt először ágyba. Memoárjában a színésznő elárulja, hogy a férfinek fogalma sem volt arról, hogy ő veszi el Wilson szüzességét.

„Azért vártam ennyit a szex-szel, mert úgy éreztem, nagy lányként senki sem tartana vonzónak. Így Micks, végül te voltál az, akivel életemben először lefeküdtem” – szólt egykori párjához a könyvében Rebel Wilson. Azt is elárulta, hogy az affér a New York-i Greenwich hotelben történt 2016-ban, amikor a Hogyan legyünk szinglik? című filmet forgatta. A produkcióban Gooch egy kisebb szerepet játszott. A színésznő végül egy hónap randizás után meghívta a férfit, hogy lakjon vele a luxus hotelszobájában. A nagy este előtt több felnőtt filmet is megnézett, illetve vibrátort használt, hogy felkészüljön az alkalomra.

Későn kezdtem, most pedig a legértékesebb játékos szeretnék lenni

– fogalmazott a színésznő, aki fél évig járt Goochal, majd a kapcsolatuk szétesett egy, a Wilson családjával töltött vakáció után. A színésznő azóta egy másik nő mellett lelt boldogságra.

Katie Holmes – Tom Cruise

Az évszázad elején szinte minden férfi Katie Holmes-ra vágyott, aki azonban leszögezte, hogy senkivel sem hajlandó ágyba bújni az esküvőig. Végül Tom Cruise mindent megváltoztatott. Viharos románcuk 2004-ben kezdődött, amikor az akkor 26 éves Holmes fülig beleszeretett a színészbe, aki néhány hónappal később eljegyezte őt Párizsban. Röviddel ezután megszületett a lányuk, Suri, majd 2012-ben, a lány 6 éves korában a színésznő beadta a válókeresetet.

Brooke Shields – Dean Cain

Minden idők egyik leggyönyörűbb ifjú színésznőjeként tartották számon Hollywoodban Brooke Shields-t, aki már kora tinédzser kora óta panaszkodott arról, hogy a filmipar tárgyiasítja őt. A magánéletében egészen 22 éves koráig várt a szüzessége elvesztésével, ami akkori párjával, Dean Cainnel következett be. Ezt az információt 1985-ben hozta nyilvánosságra, mire ráaggatták „a világ leghíresebb szűze” jelzőt. Két évvel ezelőtt Shields elmondta, mennyire megbánta, hogy annak idején beszélt a szüzességéről.

Sosem hagytak nyugton miatta.

Én lettem a leghíresebb szűz a világon. Habár az, hogy a szakmában olyan fiatalon közel kerültem a tűzhöz, növelte a tűrőképességemet és felkészített rá, hogy bármilyen nehézségre készen álljak az iparágban” – magyarázta saját, Now What? With Brooke Shields című podcastjében korábban a színésznő, aki nemcsak azt bánta meg, hogy beszélt az ártatlanságáról, hanem azt is, hogy ennyi ideig várt az elvesztésével. „Ott volt az öröm és a szabadságérzet, amit meg kellett volna tapasztalnom abban a szép, gyönyörű és édes kapcsolatban, én mégis bűntudatot éreztem, mert az anyám azt akarta, hogy tartsak szüzességi fogadalmat” – árulta el Brooke Shields.

Miley Cyrus – Liam Hemsworth

Miley Cyrus 2020-ban fedte fel, hogy életében először a volt férjével, Liam Hemsworthel bújt ágyba, habár ezt nem kötötte az orrára. Az affér 16 éves korában történt, habár saját bevallása szerint lányokkal korábban már volt szexuális kapcsolata.

Nem igazán randiztam sráccal egészen 16 éves koromig. Végül az oltár mellett kötöttem ki az elsővel, ami őrület. Neki persze hazudtam, hogy korábban már voltam férfival, csak hogy ne tűnjek lúzernek” – árulta el Alexandra Cooper Call Her Daddy című podcastjében az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy akkoriban senki nem állt hozzá közel, így végül választott egy barátot, aki aztán a férje lett. „Kapcsolatom először lánnyal volt, pontosabban kettővel, velük jutottam el az »első szintre«. Amikor azonban 11 vagy 12 éves voltam és a barátaim arról kezdtek mesélni, hogy miket csináltak fiúkkal, nem igazán értettem őket. Szóval én végső soron a barátnőimmel jöttem össze, mert jóval azelőtt vonzódtam hozzájuk, hogy férfiakhoz is vonzódni kezdtem volna.  Amikor 11 éves voltam is azt gondoltam, hogy Mini egér mennyire szexi.”

(Marca)

(Borítókép: Miley Cyrus és Joe Jonas. Fotó: Getty Images)