Whitney Houston énekesnő és Bobby Brown énekes 14 éves házassága hivatalosan április 24-én ér véget, s az Orange Megyei Legfelsőbb Bíróság úgy ítélkezett, hogy az anya nevelheti kamasz lányukat, Bobbi Kristinát.

Bobby Brown nem vett részt a szerdai meghallgatáson, Whitney Houston viszont azt mondta a bíróságon, hogy eddig sem volt szüksége tartásdíjra, s 14 éves lányuk egyébként sem számíthat az édesapjára.

"Megbízhatatlan. Ha azt mondja, jön, akkor néha jön, de többnyire nem" - mondta Bobby Brownról az énekesnő. Brown ügyvédje azt mondta, hogy megfellebbezi a döntést.

Whitney Houston októberben adta be a válóperes keresetet feloldhatatlan ellentétekre hivatkozva. A pár 1992-ben kötött házasságot, amikor az énekesnő pályája csúcsán tündökölt Grammy-díjas szupersztárként, és olyan világslágereket énekelt, mint az I Will Always Love You (Örökké szeretni foglak).

A két művész zaklatott házassága alatt Brown egyszer drog- és alkoholfogyasztás miatt rendőri őrizetbe is került, Houston pedig kétszer vett részt drogelvonó kúrán.