horoszkóp

Zalatnay úgy érzi, még mindig beteg

2006.10.28. 12:11
Zalatnay Sarolta újabb orvosi kezelésre készül, mint elmondta, a betegségén nem javított a két éves börtönbüntetés. Az énekesnőt négy évvel ezelőtt méhnyakrákkal diagnosztizálták, de azóta keveset tudni erről. Arról inkább beszélt, hogy rabtársai a Megláttalak és megszerettelek című dallal búcsúztatták.

Zalatnay Sarolta úgy érzi, a börtönben nem változott az állapota, írja a Blikk. Az énekesnő a lapnak arról beszélt, hamar túl akar lenni a rákszűrésen, hogy új életet kezdhessen. Mint Zalatnay korábbi nyilatkozataiból ismert, körülbelül négy évvel ezelőtt méhnyakrákkal diagnosztizálták, de arról már kevesebb szó esett, mi történt ezután.

Titokzatos gyógykezelés

A sajtó annak idején amerikai gyógykezelésekről cikkezett, az összeesküvés-elméletek gyártói pedig arról, Zalatnay Sarolta az amerikai útjával szeretné távol tartani magát az ellene indult eljárástól.

Mint arról a Velvet is beszámolt, Zalatnay az egészségi állapotára hivatkozva egyízben a köztársasági elnökhöz folyamodott kegyelemért még Mádl Ferenc idején. A kérvény elbírálása sokat késett, végül Sólyom László nem adta meg számára. A két éves börtön alatt több kezelésen is részt vett az énekesnő, de a betegségéről több szó nem esett. A Blikknek adott interjújában is röviden beszélt erről a témáról. Annyit mondott csupán, hamarosan el kell mennie orvoshoz. A kétesztendei börtön ugyanis nem javított a betegségén, de az a lényeg, hogy kibírta a börtönéveket.

Zalatnay ezt követően a Nagy Ignác utcában töltött utolsó napjáról beszélt. Elmondta, akkor már egyedül volt a szabadulócellában. A rabtársai külön engedéllyel énekelték el neki a Megláttalak és megszerettelek című dalt.