horoszkóp

Demcsák Zsuzsa veszekedés után lett szerelmes

2004.08.23. 16:28
Demcsák Zsuzsa egyszer azt nyilatkozta, hogy számára a nagy szerelmek mindig gyomorgörccsel kezdődtek. Ezúttal azonban sokkal izgalmasabb kezdet jutott neki: új szerelmével ugyanis egy hatalmas veszekedéssel indítottak, ám úgy tűnik, ez a lendület egész az oltárig vitte őket. A TV2 egykori műsorvezetőjét mostanában nem látni a képernyőn, de ez nem jelenti, hogy soha nem is fogjuk.
"Soha nem gondoltam volna, hogy ő lesz a férjem: a megismerkedésünkkor épp nagyon nem voltam olyan hangulatban, hogy egyáltalán párkapcsolatra vágyjak, és ő sem az a típus, akibe azonnal beleszerettem volna" - vázolta fel szerelmük - akkor még - nem túl ígéretes kezdeteit a Velvetnek Demcsák Zsuzsa tévés műsorvezető és újságíró egy nappal augusztus huszadikai esküvője előtt.

Nehéz terepen

Bár a férfinek, akivel egy barátai által szervezett dzsiptúrán találkozott, megismerkedésük után pár órával már sikerült heves érzelmeket kiváltania belőle, ezek az érzések egyáltalán nem kezdődő szerelemre utaltak: "Alaposan összevesztünk" - idézi fel most már vidáman Zsuzsa első közös élményüket: "Felvitt egy iszonyú meredek lejtő tetejébe, és közölte, hogy innen én vigyem le az autót. Sose féltem a kocsiktól, de ez nagyon ijesztőnek tűnt. Először csak tiltakoztam, mire ő nyugtatgatott, ettől persze még idegesebb lettem, végül már kiabáltam vele." Az autót végül épségben sikerült lehoznia a dombtetőről, a férfi pedig péntek óta már a férje.

Tekintse meg képeinket!
Túl a buktatókon

Zsuzsáról tudni lehetett, hogy előző kapcsolatának végetérése rendkívül megviselte, most azonban úgy tűnik, végérvényesen túltette magát rajta. Új barátjával ugyanis mindössze hét hónapos ismeretség után döntöttek a házasság mellett, de persze ezt sem szokványos módon tették: "Hihetetlen vonzalom volt ez köztünk, de - bár az első pillanattól fogva tudtuk, hogy mi már együtt maradunk - az esküvő kérdésével nem foglalkoztunk. Túl konvencionálisnak tűnt" - meséli Zsuzsa. Egy közös horvátországi nyaralásról hazatérve azonban hirtelen másként látták ezt a kérdést: "Ráébredtünk két nagyon fontos dologra: az egyik, hogy biztosak vagyunk abban, hogy nem kell tovább keresgélnünk, mert mindketten megtaláltuk, aki nekünk kell. A másik pedig, hogy nagyon szeretnénk már saját családot, gyerekeket. Akkor jött a házasság gondolata."

A Velvet úgy értesült, hogy a pelenkázás mintha már nem is volna olyan távoli jövő a pár életében, de a 25 éves műsorvezetőnő ehhez titokzatosan csak ennyi kommentárt fűz: "Babonás vagyok, úgyhogy erről most nem szeretnék beszélni." A témát tehát nem feszegetjük, de annyit még megtudunk: férje három testvér mellett nőtt fel, Zsuzsának pedig egy bátyja van, és bár párja "három gyerekig meg se állna", ő egyelőre legfeljebb két babát tud elképzelni.

De kicsoda a Titokzatos Férfi?

A Velvet szívós munkával is csak minimális információt tudott kideríteni Zsuzsa választottjáról, ez a következő: a 34 éves üzletembert Józsefnek hívják. A műsorvezetőnő azonban megmagyarázta a hírzárlat okát: "neki semmilyen kapcsolódása nem volt eddig a médiához, és eléggé tart is a nyilvánosságtól. Még mindig zavarba jön, ha miattam ő is figyelmet kap - ez a kapcsolatunk egyik kényes pontja."

Mezítláb ropta

A szemérmes vőlegényre való tekintettel a pénteki esküvőt is rendkívül diszkrét körülmények közt tartották: a parádsasvári Károlyi kastély tornyában mondták ki az igent két tanú jelenlétében augusztus 20-án. "Szerettük volna megőrizni magunknak ennek a pillanatnak az intimitását" - indokolja Demcsák Zsuzsa a létszám puritán szűkösségét, de ez nem jelenti, hogy a családtagokból és barátokból álló hatvanfős vendégsereg kimaradt volna az élményből. A meghívottak a jelenet ötödik résztvevője, egy operatőr segítségével kivetítőn lehettek részesei a fontos pillanatoknak, amelyeket fogadás és vacsora követett - ez utóbbiak már a társasággal együtt. Érthető azonban, ha a médiát ezek után nem hívták meg az esküvőre: "a párom azonnal válópert is akasztana a nyakamba" - nevetett a telefonba Demcsák Zsuzsa.

Saját tervezésű menyasszonyi ruha

Mint hétfőn megtudtuk, az esküvő remekül sikerült: "Hú, nagyon jó volt, hajnalig roptam a cigánytáncot, végül már mezítláb. Másnap sajgott is a talpam, de a hétvégét ott töltöttük a kastélyszállóban, volt alkalmam kipihenni magam." - mesélte Zsuzsa, aki egyszerű vonalú, elöl zárt, de hátul mélyen dekoltált, törtfehér hernyóselyem ruhában esküdött. A fazont legtöbb ruhájának szállítója, az Orlando nevű divatcég egyik tervezőjével közösen találták ki: "Nem akartam hópehelynek öltözni. Ez a ruha az alakot megmutatja ugyan, mégsem hivalkodó; igazából egy elegáns estélyi, amit a fátyollal varázsoltunk menyasszonyi ruhává."

Az ifjú pár elfoglaltságai miatt még nem utazott nászútra, de szeptember első hetében a Seychelles-szigeteken pihenik majd ki az elmúlt hetek izgalmait.

Jövő, kép

A szép műsorvezetővel ritkán találkozni a képernyőn, mióta nem a Jó reggelt Magyarország! műsorát vezeti. Jelenleg saját produkciós cége és családjának lapkiadójával, valamint rendezvényszervező cégével kapcsolatos teendői kötik le felesleges energiáit, de a televíziózással sem szakított végleg: "Tervezgetem a visszatérést, de már csak akkor megyek bele, ha jóval kevesebb kompromisszummal tudom megvalósítani." - mondja el, és ebbe nyilván az is beletartozik, milyen változások várhatóak az életében családi téren.

Demcsák Zsuzsa saját showműsora műsorvezetőjeként tudná elképzelni magát, példaként az olasz tévét említi: "valami stílusos, intelligens vetélkedőműsort szeretnék, látványos díszlettel, nagyestélyis műsorvezetőkkel, show-betétekkel." Ez nem úgy hangzik, mint amit itthon Vágó Istvántól vagy Jakupcsek Gabriellától látunk; ebben Zsuzsa is egyetért: "hitelességben velük talán nem is tudnám felvenni a versenyt, de nem is ez a célom. Én nem is kifejezetten a magasműveltségre mennék rá, hanem látványos keretek közt, szórakoztató de izgalmas feladványokkal, szélesebb rétegeket szeretnék megszólítani." - tervezi Zsuzsa.

Ezek azonban még csak tervek, és jelenleg nem is az elsőrendűek Demcsák Zsuzsa számára: "az, hogy valakivel összekötöd az életed, hatalmas változás. Most nagyon át kell alakítanom az életem."

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Nyári előfoglalási akciók

Foglalja le nyaralását most akár 20% kedvezménnyel!