"Itt ülök a Taverna görög étteremben a rakparton, szokásos félévi magyarországi látogatásom végefelé. Velem szemben szűzérmébe gönygyölt feta, mögötte a művésznő és a focista úr" - kezdi izgalmas tudósítását Feljelentőnk, és érdemes tovább olvasni, mert ennél még sokkal izgalmasabb dolgok is történnek a következőkben!

Nem is az, hogy Feljelentőnk nehezebben ismerte fel a focistát, mert "Ramóna most is úgy öltözködik, mint a sorozatban, párja viszont nem mezben és sportszárban futott be", á, dehogy.

Hanem az, hogy Preston álnevű feljelentőnk leplezetlen bámulással fejezi ki rajongását: "Ramóna dögös! Ha ezt olvassa, ezúton üzenem neki hogy keressen meg! A pasija úgyis egyfelől kezd megboldogult nagyapámra hasonlítani, az anyaira, másrészt úgyis a messzi Londonba szerződik, míg én a közeli Edinburghbe" - üzeni a művésznőnek.

Az epekedő pillantások azonban veszélyesek: "én Ramónát nézem, Norbi meg most már engem, nyilván kiszúrta hogy a nőjét stírölöm...most be kell fejeznem, mert idejö"

Nos, a beszámoló ennél a pontnál drámai hirtelenséggel ér, így most csak remélni tudjuk, hogy Preston túlélte az esetet. Amennyiben a művésző érdeklődését felkeltette, nagy örömmel adjuk meg neki Preston e-mailcímét. Hogy jobbulást kívánhasson.