A glammodell a szekrényeket nézegette egy budaörsi áruházban, egyedül. Végül ágyneműt vett - egyelőre nem tudjuk, budapesti, vagy leendő moszkvai lakásába vásárolt-e Zimány. Dzsudzsák egyébként még nem igazolt le Dagesztánba, de ha elmegy Mahacskalába focizni, biztos jól fog keresni.

Míg Dzsudzsák Balázs a Dagesztánba igazolással van elfoglalva, barátnője, Zimány Linda, egy pestkörnyéki bútoráruházban vásárolgat egy karakteres orrú férfival.

„Tegnap (június 9., csütörtök) este Zimányi Lindát láttuk a budaörsi Ikeában, ő is épp Pax szekrényt akart vásárolni. Úgyhogy most már minden világos!” – kaptuk a hírt egy névtelen forrásunktól.

"Annyira örültem hogy van fehér szekrényváz hogy nem is néztem meg alaposan. De arra emlékszem hogy szép vékony volt, azt utáltam is. És egy Dzsudzsák szerű, hasonlóan karakteres orrú faszi volt vele, akinek lelkesen magyarázta hogy az előző (?) költözésénél a költöztetők olyan profik voltak, hogy még a ruháit is beakasztották a szekrénybe. Ja és mintha valami indiános ruha lett volna rajta, vagy tunika vagy nem is tudom" - tette hozzá jelentésében az ügynök.

Zimány Linda nem tagadta, hogy az áruházban járt, a megfigyeléshez csak annyit tett hozzá: „Ott voltam:) De nem gardróbot vettem, hanem ágyneműt:)))”.

Hogy hova vette az ágyneműt, esetleg már Moszkvába készül, nem tudni, az mindenesetre egyre biztosabb, hogy Dzsudzsák épp mahacskalai - jobban mondva moszkvai- új életére készül berendezkedni. Az átigazolás, mely miatt sokan támadják a focistát (talán nem jogosan) egyébként még nem is hivatalos, de ha az lesz, akkor sem tudni, hogy Zimány követni fogja-e Moszkvába jól kereső pasiját, ahogy követte például Hollandiába.