A Celeb vagyok, ments ki innen első kiesője, Szabó Patrícia főszerkesztő elhagyja a Cosmót. A szemöldökcsipeszét valószínű magával viszi, hiszen ahhoz a dzsungelben is ragaszkodott.

Szabó Patrícia négy évig volt főszerkesztője a Cosmopolitan magazinnak, ami az utóbbi időben nem újult meg, cserébe könnyen átlapozhatóvá vált. A főszerkesztő április 30-án távozik a Sanoma birodalmából, információink szerint helyét Sabján Johanna veszi át, aki eddig az Otthon Magazint szerkesztette. Hogy mi lesz Szabó sorsa, nem árulta el, azt azonban igen, milyen vezetőnek tartja magát.

„Saját döntésem miatt távozom, de sok dolog közrejátszott. Nem szoktam sokáig egy helyben maradni, tudom, ez egy rossz tulajdonság. Kétféle vezető van: az építő és az üzemeletető. Nem vagyok jó üzemeltető, mert ha megcsinálok valamit, mindent beleadok, szeretem, imádom; ahogy megvan, már minden bajom lesz. Elkezdek hízni, azt érzem, hogy felesleges vagyok, és már nincs bennem szenvedély. Nekem a példányszám stabilizálása volt a feladatom.” Szabó hangsúlyozta, az elején küzdött a legtöbbet, úgy kellett lefogni, hogy ne mondjon fel. A főszerkesztő akkor kezdett ismertté válni, mikor a Cosmo Bikini Show-ért ő lett a felelős, amit azzal dobott fel, hogy celebeket kért fel arra, bújjanak bikinibe.

Egy Sanoma katona és az Ablak Zsiráf

Nézzen nem celeb Szabó Patríciát!

A főszerkesztő szájából információink szerint sokszor elhangzott azaz életbölcsesség: pasik jönnek-mennek, csak a kutya marad, de mindez eltörpül amellett, hogy akarata ellenére elcelebesedett. „Nem féltem attól, mikor elvállaltam a Celeb vagyok, ments ki innen-t, hogy celeb leszek. Finoman szólva mindenkiben van egyfajta tartás, és én nem az az ember vagyok, akit éppen arra fújt a szél, és belekerült egy műsorba. Az én életemre kettős hatása volt. Azt szoktam mondani, olyan, mintha látóvá váltam volna. Megláttam az emberek igazi arcát, de nem igazán vágytam erre.” Mivel ezt nem nagyon értettük, megkértük Szabót, legyen olyan kedves és bontsa ki a gondolatot. Mint kiderült, a főszerkesztő arra gondolt, hogy az irigyeinek száma megnőtt, és környezete nem fogta magát vissza, csípőből értékelte, pedig korábban kizárólag kímélő programon futatták.

Az RTL Klub nézői először akkor szerethettek bele, amikor látták, gondjai akadnak az ismertemberes reality-ben a felolvasással. Ennek ellenére minden beérkező levelet magabiztosan szippantott be, máig nem tudni, csak azért, hogy gyakorolja a betűk összeolvasását – amikkel állítólag baráti viszonyt ápol –, vagy mert szereplési vágyban égett. Mindenesetre egy szemöldökcsipesszel vágott az ismertségbe vezető útnak, és kiderült az is, hogy energiapótlóként gondol a fogkrémre, aminek a fogyasztását a kávé mellé ajánlja. Dacára a sok érdekes és szürreális elképzelésnek, elsőként hagyta el az argentin dzsungelt, de számára ez nem volt meglepő, hiszen megálmodta. Az RTL Klubot sajnos nem értük el, így nem tudjuk, a jövőben a csatornának vannak-e tervei a korábban a Csak csajok című műsort vezető szerkesztővel.