Anikónak megvolt Majka vagy fordítva, a lényeg, hogy feltűnt a színen egy celeb, aki bár dugta, mégsem neheztel rá.

Molnár Anikó már kitárulkozott, könyvben mondatta el Havas Henrik tanár úrral élete és numerái történetét, feltehetően minden apró részletre gondosan ügyelve. A napokban az irdatlan hosszú listára feliratkozott Majka is, aki szintén villalakóként kezdte, ám azért a valaki pasija posztnál többre vitte.

Kellemes percek, alig kapcsolat

Majka azonban ellentétben például Bochkor Gáborral nem kap sikítófrászt, ha meghallja Molnár Anikó nevét, igaz egy elfojtott szerelem volt az övék, mert Molnár szerint nem akarták, hogy a csatorna (RTL Klub) az ő kapcsolatukon keresztül promotálja Való Világ című műsorát.

Mi nehézkesen tudtuk kettejüket elképzelni, igaz fekve nem számít a magasság, ám Majka őszintének tűnt, mikor azt állította, hogy igen kellemes perceket töltöttek együtt annak idején. “Ő egy nagyon jó humorú, jófej csaj. Kicsit talán elrontotta azt az életet, amit kínált neki a sors, valamiért nem sikerült jól megragadnia a lehetőséget.”
Mindazonáltal Majka bízik benne, hogy a celeb széthullófélben levő élete hamarosan újra rendeződik. “Nagyon remélem, hogy ezt helyre fogja hozni és akkor ismét megtalálja önmagát” – mondja, és amiatt sem aggódik különösebben, hogy a komoly szeretői gárda után az egykori Nagy ő-nek nehéz lesz megtalálnia az igazi igazit. - “Szerintem mindenkinek van esélye meglelni a szerelmet és Anikó egy rendes csaj, igaz mi csak rövid időt töltöttünk együtt.”

Hosszú hét év

Majka - akinek szívproblémái miatt kés alá kéne feküdnie – elmondása szerint a kapcsolatnak, ami szinte el sem kezdődött azért lett annak idején vége, mert Molnár beköltözött a villába, Majka pedig dolgozni kezdett.

Faggattuk a rapper arról, hogy hogyan is történt miután Molnár kiesett, és hogy vajon megpróbálta-e felvenni utána is a kapcsolatot, de kitérő választ adott. “Már nem emlékszem, hiszen lassan hét éve történt. Különben is unom már a témát, nem akarok erről többet beszélni.”