Sarka Katát immár harmadszor környékezi meg a CKM és Playboy. Egyelőre nemet mondott, mind az érintett, mind az ura. Fél év múlva talán vissza lehet erre térni, de akkor is csak Ördög Nórásan. Nincs több erotikus kép, az anyukák nem vetkőznek.

A Borsból értesültünk, Sarka Katát ismét le akarják vetkőztetni. Nem egy magazin jelentkezett – kettő – azzal, hogy szeretnék címlapra tenni a kismamát. Elsőként a CKM kereste fel, azzal érveltek: jó lenne, ha megmutatná, miként tud kinézni egy anyuka, szülés után. „Valószínűleg az is közrejátszott, az utóbbi hetekben fogytam egy óriásit. De nem lesz belőle semmi. Talán fél év múlva. Igazából később se szeretnék vetkőzni, nem szeretném, ha Peti vagy a Noémi szemére vetnék. Maximum azt tudom elképzelni, hogy fürdőruhában pózolok.”

Ördög Nóra lehet a példakép

Sarka Kata a beszélgetés során arra is kitért, sokkal jobban örülne, ha nem a dög unalmas vetkőzéséről kéne nyilatkoznia, hanem arról, a gyerek mellett tanul, mert idén diplomázni akar. „Most fogom befejezni a főiskolát. Noémi mellett nem könnyű. Éjszaka tanulok, ha van még energiám. Szerencsére olyankor nagyobbrészt alszik, nappal viszont csak öt percekre szundit el.” Sarka Kata azt is megosztotta a Velvettel, hogy szinte sose mozdul ki otthonról, heti egy alkalommal azonban Hajdú Péterrel, ha törik, ha szakad, elmennek kettesben valahova. „Utoljára vacsorázni voltunk Petivel. Ilyenkor bébiszittert hívunk. Voltunk már színházban, moziban is. Az anyukáink pedig felváltva jönnek heti egyszer, babázni. Összeírom Petinek, mit kell vásárolni, és ő megveszi. Én nem nagyon mozdulok ki” – foglalta össze kérésünkre a mindennapjait.

Hajdú Péter, ahogy neje is, Velvettől értesült, hogy a napilap címlapon foglalkozik a vetkőzés kérdésével. „A Playboy és a CKM kereste meg Katát, de tavaly óta nem változott a véleményem, nem szeretném, ha erotikus képekkel szerepelne egy magazinban. Nyugodtan elmehet Kata, ha olyan képek készülnek, mint annak idején Ördög Nóráról. Nálam a múltkori CKM is kiverte a biztosítékot. Amúgy nem örülök ennek az egésznek, mert nincs szükségünk arra, hogy bármennyi pénzért megjegyzéseket tegyenek a feleségemre. Így is eleget kapunk, az kéne még csak, hogy később Noémi orra alá dörgöljék ezt.”

Tavaly áprilisban próbálkozott utoljára mindkét magazin Hajdú feleségénél, akkor a CKM lett a befutó. A műsorvezető még a fotózásra is elkísérte akkor még menyasszonyát, de hamar távozott a helyszínről, mert rájött, mégsem akar ott lenni. A vetkőzésről akkor így nyilatkozott: „Nincs kifogásom az ellen, hogy megmutassa a bájait, de azt nem fogom engedni, hogy terhesen fotózzák." Ezt az ígéretét be is tartotta.