Nem vicc, tényleg asszonyt akar a házhoz - állítja a faszharcos lantművész az ősszel induló Benkő feleséget keres című produkcióról. Benkő szerint az sem kizárt, hogy a kamerák előtt enged utat vágyainak és szeretkezik a kiválaszottjával. Potenciáját nem meglepő módon cerkahegyezéssel tartja karban, hogy semmi se akadályozza az Isten által elrendelt állapot létrejöttét.

Nemcsak az utóbbi időben, hanem korábban is mindent őszintén és igazságvágytól vezérelve vitt véghez - állítja Benkő Dániel, aki szerdán jelentette be, hogy egy valóságshow keretén belül feleséget keres magának. A lantművész szerint itt az ideje, hogy óriási farkával ismét megtermékenyítsen egy asszonyt, és ezzel kapcsolatban szeretné a tévhitet eloszlatni: nem vicc, ő tényleg nőt akar.

„Komolyan vettem a dzsungelt, komolyan vettem a vacsorákat – hogy mások nem vettek engem komolyan, az legyen az ő problémájuk. De most végre itt az idő, hogy mindenki meglássa, Benkő Dánielnél senki sem veszi magát és a világot komolyabban" – osztotta meg elképzelését a Velvettel, és hozzátette, minden ember a boldogságát keresi, és ez neki is éppúgy kijár. „Tessék ezt nem elvitatni tőlem. Keresem a boldogságomat, keresem a páromat."

A hím, a nőstény, és a zigóta

A kékszakállú faszharcos ha úgy adódik, a Benkő feleséget keres című produkció végén valóban anyakönyvvezető elé hurcolná a kiválasztottját – ha ezt a másik fél is így szeretné. „Hosszú életem során a lehető legkülönbözőbb, talán az összes variációban részt vettem: éltem a gyermekem anyjával, éltem a feleségemmel – ez a két személy nem ugyanaz. Éltem más gyermek anyjával, éltem hajadonnal. Éltem úgy kapcsolatban, hogy nem éltünk együtt. Volt olyan nő, aki felvette a nevem, van olyan lányom, aki nem az én nevemen van. Semmiféle variációtól nem riadok vissza, de nem vagyok jós. Először meg kell találni a párom, azután jön az a kérdés, hogy drága szerelmem, édes csillagom, hogyan szeretnéd. Ezt én még nem tudom feltenni, mert nincsen párom. Amíg egy férfi nem egyeztet a nővel, minden szava hiteltelen."

Az egyszervolt lantművész nem tartja magát kapcsolatfüggőnek, mint mondta, jól érzi magát akkor is, ha egyedül van. Az Isten által elrendelt állapot az, ami miatt szükségét érzi a társkeresésnek: „Az pedig az, hogy van egy hím és egy nőstény, akik vissza akarnak kerülni abba az ősállapotba, ami a zigóta állapot" - magyarázta. „Hogy öleljék egymást halomra. Egyedül is nagyon szép az élet, gyönyörű, de ketten, együtt, hát az a tökéletesség."

Maszturbálással tartja karban potenciáját

Nem meglepő módon számára az sem kizárt, hogy a kamerák előtt fitogtassa férfiasságát, azaz, ha úgy adódik, egy ágyjelenet erejéig bemutatná az említett zigóta állapotot. Intimitását ugyanis közkincsnek véli, és semmitől nem riad vissza: „Azt mondom, hogy elég volt a kukkolásból, és másokat is arra bíztatok, hogy nem kell beszarni attól, hogy hogyan élünk. Nem kell rejtegetni, és nem kell titkolni. Én ugyanúgy élek a négy fal között, mint a kamerák kereszttüzében. Persze nem tehetek ki senkit annak, hogy olyan szituációba kerüljön, amit ő nem szeretne. Egy nővel szemben csak udvariasan lehet viselkedni. Ha viszont ő is bevállalós, akkor mindent el tudok képzelni."

A témába melegedve Benkő azzal is felvágott, hogyan tartja karban a potenciáját: „Gyakorlok és skálázok, ez szerintem a dzsungelban is egyértelmű volt" – utalt a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkcióban történtekre utalva, amit egy halandó ember szimplán csak rejszolásnak nevez. „Nem állíthattam meg a dzsungelmajmot vagy az ágyon fekvő akármelyik celebet. Nem lett volna fair" – magyarázta magányos akciójának okát.