A műsorvezető autója hátsó ülésén hagyta sporttáskáját, így nemcsak az összeizzadt felszerelése lett a tolvajoké, hanem határidőnaplója is, amiben rendkivül intim adatok is szerepelnek. Pénzt is adna érte, pedig a menstruációs ciklusának pontos vezetése már csak a hab a tortán.

Egy olvasónk jelezte, Orosz Barbara művésznő autóját feltörték, így kénytelen volt szerdán a Tímár utcai rendőrség előtt ácsorogni egy ideig. „A francia forradalmárok tegnap feltörtek a kocsiját, ezért a gyönyörű Cool-lánynak nem indult jól a ma reggel. A Tímár utcai rendőrség előttépp a Mini Cooperét fényképezték a helyszínelők, - nem a Miami CSI -, aminek a jobb hátsó ablak volt betörve. Barbi nem volt nyugodt, de nem hisztizett. A rendőrök pedig csorgatták a nyálukat. Én is” – írta valószínűsíthetően egy férfiolvasónk, aki nem aggatott magára semmilyen nicknevet.

Sminkkészlet ötvenezerért

A műsorvezető igazolta olvasónk állítását, majd elmesélte, mit élt át előző nap. „Tegnap a barátaimmal kint voltunk a Rómain és tényleg jól látható helyre parkoltam, de feltörték a kocsit. Elvitték az edzőcuccom, ráadásul a táskában a határidőnaplóm is benne volt. Az összes randim, a ciklusom, minden. Akinél most van, valószínűleg többet tud rólam, mint az anyám. Ha van egy kis üzleti érzéke, felhív, és azt mondja: figyelj Barbi, kifizeted – nem akarok árat mondani, - és visszaadom.”

Orosz Barbra a koszos edzőcuccán kívül a sminkkészletét is a sporttáskájában hagyta, aminek hiányát ma délelőtt igyekezett pótolni. „Eddig ötvenezret költöttem rá, jól megszívtam. Mindig próbáltam észben tartani, hogy a csomagtartóba kell tenni mindent, de most nem sikerült. Például a naplóm sem szoktam magammal vinni, most valahogy mégis belekerült a táskába, én okostojás.” A műsorvezető azt is hozzátette, segítőkészek voltak a Római-parton lakók, kérés nélkül keresték a határidőnaplóját a környéken a rablást követően, hátha értéktelennek tartja az elkövető és megszabadult tőle.

A színésznővel egyébként rendszeresen történik valami olyan, ami kibillenti a mindennapok rutinjából. Legutóbb meghekkelték, azaz társkeresőn hirdették, hogy aktívan keres strapabíró férfiakat, laza kapcsolatra.