Sorra buknak meg a vállalkozásai Geronazzo Máriának, aki a prűd magyarokat elhagyva ősztől Londonban próbál szerencsét. Szexiskolájának megnyitását már most több lelkes és gazdag brit nő várja, és ha mégsem jönnének össze neki a dolgok, akkor sincsen oka pánikra, hiszen évek óta biztos támasza van egy igazi dzsentlmen személyében. A férfi a szexhez sem ragaszkodik, pénzt viszont akkor ad, amikor csak kell.

Csalódott a magyar emberek, legfőképp a magyar nők temperamentumában Geronazzo Mária. A óriásszájú asszony év elején nyitotta meg Secret Garden fedőnéven a Nőies és Férfias művészetek Iskoláját, ahol szextippekkel látta volna el diákjait. A várt érdeklődés viszont elmaradt, Geronazzo pedig nem igazán tud ennek okára rájönni: „Nem tudom, miért alakult így. Azt kétlem, hogy a múltam miatt fuccsolt be ez a vállalkozás, hiszen köztudott, hogy azok a nők tudnak jó és hasznos tanácsokat adni, akik ismertek férfiakat” – latolgatta a lehetőségeket a kétgyermekes asszony, aki egyébként nem érti a Kovi-féle film okozta felháborodást sem, hiszen – és itt szó szerint idézzük: „Jó, kilenc férfival feküdtem le a forgatáson. De ugyanazt csináltam, aki bárki csinál, egy férfival.”

Visszatérve az okok kutatásához Geronazzo szerint megehet, hogy a gazdasági világválságban azt a 160 ezer forintot tartották túl drágának, amit ő az egyhetes kurzusért kért cserébe. „Vagy pedig nem csináltam elég reklámot, illetve az embereknek nem volt tiszta, hogyan képzelem el az oktatást. Az is előfordulhat, hogy nem érettek még a magyar nők arra, hogy felismerjék a helyzetüket” – találgatott, és hozzátette, elszomorítja a tény, hogy mennyi olyan nő van Magyarországon, akik boldogtalan házasságban és kapcsolatban élnek, mégsem törekednek arra, hogy változtassanak a helyzeten. „Képesek különböző okok miatt – anyagi megfontolásból, a gyerekek miatt – boldogtalan családban élni. Az angol nők sokkal modernebbek és nyitottabbak” – szűrte le Geronazzo, és ez a végkövetkeztetés sarkallta arra, hogy októbertől a londoni asszonyokat boldogítsa ötleteivel.

Ősztől havonta két hetet fog kint tölteni, és tervei szerint ez idő alatt a gazdag brit hölgyek pénztárcájába nyúl mélyen: a fővárosban az eredeti koncepció szerint szintén megnyitja az iskoláját. Mint mondta, már most, jóval a tanévnyitó előtt van öt jelentkező a tananyagok befogadására – többek között az orális szex művészetének elsajátítására.

Mindazok után pedig, hogy sorra buknak meg Geronazzo vállalkozásai - első könyvéből és a pornófilmből sem látott máig egy vasat sem –, felmerült bennünk a kérdés, miből tartja fenn magát az asszony. A kényes kérdésre a nagyszájú nő szemrebbenés nélkül válaszolt: „Hét éve van egy barátom Londonban, ő segít engem anyagilag. Szerelmes belém, és most már azt sem mondhatom, hogy az ágyjelenetek miatt állja a költségeimet, hiszen az utóbbi időben már ritkul a szexuális együttlétünk. Leginkább egy szorosabb kapcsolatnak nevezhető, ami köztünk van” – magyarázta, minden kétséget eloszlatva afelől, hogy ne tudna mit tanítani az átlag nőknek.