Az énekes szerint tűrhetetlen, hogy olyanokat írnak, hogy ő elkergeti a Velencei-tóból az embereket, így súlyos milliókra perel. Ráadásul a betörőknek is ki lett szolgáltatva, holott a telekkel, határaival és a házzal is minden legnagyobb rendben van.

Korábban már volt szó róla, hogy Korda Györgynél is elszakadt a cérna, nem viseli tovább a Blikk rágalmazásait, inkább perel, mivel alaptalannak tartja a vádakat, miszerint új házának kertjével elzárná a tópartot az emberek elől. Az énekes a Velvetnek elmondta, botrányról szó sincs, az egész egy hazugság, de a laptól senki nem vállalja, hogy kilépjen a nyilvánosság elé állításaival, azaz megmérkőzzön Kordával a Mokkában.

Fantom, vádakkal

“Egy fantom ellen kell védekeznünk, a Blikk gerjesztette ezt az egészet, de valahogy mindenki arctalan, névtelen. Egyszerűen nem értem, a szomszédokat miért nem kérdezik meg?” – kezdte csalódottan, majd elmesélte, hogy az egész történet 1998-ban kezdődött, amikor a Fejér Megyei Önkormányzat egy lápos, használhatatlan területet eladott három vállalkozónak, akik rendbe hozták, felparcellázták a telkeket.

“2007-ig nyolc telket adtak el, ebből hat partmenti telek volt, ezek közül vettünk mi meg egyet, odaépítettünk egy házat. Az oldalsó kerítések már eleve adva voltak, a tó felöl viszont senkinek nincs kerítése. Mostanra épült fel a ház, érvényes építési engedéllyel, mindent betartottunk ahogy kell, ennek ellenére mégis nekem kell védekeznem a semmire” – hozzátette, hogy sem a telekvételi szerződésben, sem az engedélyekben semmilyen kitétel nem volt arra vonatkozólag, hogy szabadon kell hagyni a tópartot.

A szerződéssel minden oké

“Amikor a szerződés készült, minden rendben volt, először azt hittem, hogy ez csak valami rossz vicc. Dr. Futó Barnával, az ügyvédünkkel súlyos milliókra pereljük a lapot, pedig soha életemben még egy egeret se pereltem be, de ez azért már túlzás.”

Aztán belemelegett a felháborodásába, mert szerinte az már tényleg tűrhetetlen, hogy olyanokat írtak, hogy ők elkergetik a tóból az embereket. “Egyszerűen érthetetlen, hogy nem hagynak élni, végre felépült a házunk, ráadásul mindig arra vágytam, hogy tó mellett éljek. A betörőknek is kiszolgáltattak, hiszen beleírták a címemet, képpel, mindennel.”

A beszélgetés végére aztán Korda egészen kifullad, mert az a cím már végérvényesen kiakasztja, miszerint törvénytelenül jutott a telkéhez. Be is fejezte gyorsan az interjút, mert a hangja és elmondása alapján hajlamos a rosszullétre, ha túl sokat beszél erről az egész ügyről.