Az 500 köbcentis implantátumokkal rendelkező egykori playmate nem bánja, hogy a magyar Pamela Andersonként emlegetik. A kétgyerekes családanya a piros bikiniben pózolás mellett végigcsinált egy kéthetes testőrképzést, és ugyan nem lesz belőle hivatásos testőr, mégis ellátogatna az afrikai pokol táborába, hogy ismét alávesse magát a pszichológiai hadviselésnek.

A CKM októberi címlapján Beke Yvette pózol vörös bikiniben. Az egykori playmate, akit leginkább Pamela Andersonhoz hasonlítanak, a tűzoltós témájú fotózás után eljutott egy kéthetes testőrképzésre, melynek fáradalmait azóta sem pihente ki. Mindenesetre az 500 köbcentis implantátummal rendelkező Bekének bejött a kiképzés során ellene bevetett pszichológiai hadviselés, és szeretne elmenni az egyhetes afrikai kiképzésre, amit leginkább a pokol táboraként emlegetnek.

Nem akart Pamela Anderson lenni

Beke Yvett 2006-ban szerepelt a Playboy címlapján, akkor a magyar Pamela Andersonként aposztrofálták, és ezt a jelzőt azóta sem sikerült lemosnia magáról. Elmondása szerint ezt nem bánja annyira, bár kijelentette, nem ő akarta, hogy a így kerüljön be a köztudatba. „Nánási Pál azt mondta, amikor megismert, úgy gondolta, ez a hasonlat nem annyira valós. Viszont szerinte évről-évre egyre jobban haladok Anderson felé. Mondjuk, szerintem inkább tudat alatti ez a dolog” – mondta el a Velvetnek Beke Yvette. „Igaz, a mostani CKM fotózásnál a piros fürdőruha is Baywatchos volt, és a hajamat is Pamela Andersonosra csinálták meg. Ha nem is akarnám, akkor is ebbe a sztoriba vagyok belerakva” – tette hozzá.

A modell Andersonhoz való hasonlítgatásában nagy szerepet játszik a szilikon melle is. A 33 éves Beke elmondása szerint az első beavatkozásra 10 éve került sor, miután megszülte két gyermekét. „Eddig három mellműtétem volt. Ha szép lett volna, nyilván sosem csináltattam volna meg. Teljesen megértem azokat a nőket, akik a szilikonra nemet mondanak. Én is azt mondom, ha valami szép, azt ne rontsuk el” – fejtette ki véleményét a plasztikai sebészetről az 500 köbcentis implantátumokkal rendelkező playmate, aki szerint a természetesen szép a mellű nők a legszerencsésebbek a világon. „17 évesen én is azt mondtam, sose kell, mert eredetileg is nagy melleim voltak. Azt gondolom, ha valami nem szép, és lehet rajta javítani, akkor változtassunk a saját érdekünkben. Ha valaki nem érzi magát jól a bőrében, az kifelé is meglátszik”.

Beke a meztelen fotózások kapcsán beszélt gyerekei hozzáállásáról is. Elmondta, szerinte náluk ez elég jól működik, és nem titkolta a két gyereke előtt, mi fog történni. „A három évvel ezelőtti Playboy címlapot is megbeszéltük. Tudják, mivel foglalkozom. Tudnak a fotózásról, a hostess- és táncoslány-közvetítésről is, velük egyébként napi szinten találkoznak. Szerintem azért jó, hogy mindenről tudnak, mert így ki tudják védeni a támadásokat” – mesélt a 14 éves lányáról és a 13 éves fiáról.

Két hét pszichoterror

Míg Bekének a fotózások már nem jelentenek újdonságot, addig a testőrkiképzéssel teljesen új vizekre evezett. A modell egy korábbi, Lázár Lászlónak tett ígéretét tartotta be, és egy kéthetes testőrkiképzésen vett részt. „Sokat veszek részt K1 és K3-as rendezvényen, és ott találkoztam Lázár Lászlóval, aki a tábor kiképzője. Említette egyszer ezt a lehetőséget, én meg felelőtlenül mondtam, meg tudom csinálni. Mondta, hogy kemény lesz, de azt gondoltam, én is az vagyok. Vasárnap jöttem haza és most is itthon fekszem, a bokám használhatatlan. Tényleg nehéz volt” – foglalta össze a napi 16 órás edzések végeredményét.

„Napi 15-20 kilométert futni eleve megterhelő, emellett még ott volt a fegyveres képzés, belekóstoltunk a harcművészetbe és az önvédelembe. Napi 16 órát talpon lenni, az sok, még ha csak járkálnom kellett volna, akkor is. Ráadásul pszichológiailag is meg voltunk törve, folyamatosan olyan ingereket kaptunk, amiket nem hallunk nap, mint nap: nem jól csinálod, szar vagy. A megtörés a két hét lényege” – mesélte Beke, aki elmondta, élvezte a tábort, de nem valószínű, hogy testőrként látjuk viszont.

„Ez eleve a magasságom miatt sem megvalósítható, bár vannak olyan feladatok, amiket meg tudnék oldani. A dolgok kommunikációs részét meg tudom valósítani, és tetszik is. Ez inkább egy bizonyítás saját magamnak, a tűrőképességem határait elérni, és talán megpróbálom jövőre Afrikában, a Pokol Táborát is” – nyilatkozta Beke, akit a tábor miatt már filmes szerepekkel is megkerestek, így még az is lehet, hogy fegyveres jelenetekben láthatjuk vissza a 160 centi magas playmate-et.