Az énekesnő ámokfutó története miatt a rendőrség is nyomozást indított. Dér Heni azonban elmondta, csupán a Sugarloaf új klipjéhez kapcsolódik a történet. A zenekar, melyben Dér már öt éve énekel, új lemezt készít, melyet egy vidéki házban, teljesen összezárva vesznek fel. Dér Heni örül, hogy az együttesbe került, és így nem került fel a Megasztár által gyártott hullák listájára.

A Playboy partiján Dér Heni a ruhájával ugyan nem aratott nagy sikert, de részvételének köszönhetően újabb információt tudhatott meg a Velvet a forgalommal szembeni vezetéses ügyéről . A Sugarloaf énekesnője elmondta, ez a történet nem egészen az, aminek látszik. „Annyit tudok mondani a témával kapcsolatban, hamarosan kiderül, mi is volt ez az egész. Nem véletlen, hogy nem nyilatkoztam, mindennek meg volt az oka. Novemberben jön ki az új klipünk, akkor majd kiderül minden” – mesélte a Velvetnek az együttes új kislemezének gerillamarketingjéről.

Az énekesnő az együttes további terveiről is örömmel számolt be. Elmondása szerint a Sugarloaf most kezdi felvenni új lemezét, és terveik szerint ehhez egy hónapra kibérelnek egy házat, és teljes visszavonulás mellett rögzítik az új albumot. „Azt tervezi a zenekar, hogy pihenjünk, dolgozzunk és csapatépítsünk is egyszerre. Ezért egy hónapra beköltözik a zenekar egy házba, távol mindentől. Nem félek annyira a bezártságtól, inkább attól tartok, hogy egyedül leszek lány, és az együttlakás csúnya része rám marad. Ide értem a takarítást, a főzőcskézést, amellett, hogy stúdiózunk, és én is kiveszem a részem a munkából” – mesélt aggodalmairól Dér Heni, aki lassan öt éve énekel a Sugarloaf zenekarban.

Dér Heni!

Nem csinált szólóalbumot, lesajnálták

Az elsőre megdöbbentő számadat, vagyis az öt év után rákérdeztünk, mit gondol, miért tűnt el annyi Megasztáros egyik pillanatról a másikra, holott a kiesése után Dér Henit még azért sajnálták, mert nem sikerült összehoznia a szólókarrierjét. „Pont a héten olvastam Bakáts Tibor nyilatkozatát, miszerint hullákat gyártott a Megasztár. Elkezdtem ezen gondolkodni, és anno tényleg mindenki nagyon sajnált, hogy miért nem lett szólókarrierem, pedig már akkor tudatos döntés volt a zenekar. Azóta sem bántam meg, a tények és a közös munka eredménye is azt mutatja, még mindig itt vagyok. Talán ez volt a szerencsés verzió, és nem pedig kiadni egy szólóalbumot, ami ment volna három hónapig.”

Dér Heni szerint azonban nem csak az együttesnek köszönhető az, hogy még mindig ismert, szerinte az is fontos, hogy az ember tudjon bizonyos felkérésekre nemet mondani. „ Nem attól lesz az ember sikeres, hogy folyamatosan ott van mindenhol, és hangoztatja, mekkora sikereket ér el. Pontosan attól lesz sikeres valaki, ha civil emberekkel, barátokkal próbálja magát körülvenni, és így a földön tartják” – árulta el a siker titkát az énekesnő, aki a civil életét a rá hasonlító lakótársa mellett a diplomázással és az éneklés melletti munkával szeretné erősíteni.

„Idén diplomáztam, és szeretnék egy másoddiplomát is szerezni. Ez is azok közé a dolgok közé tartozik, amik az emberi mivoltomat erősítik. Ezen kívül azt is tervezem, hogy elkezdek dolgozni. Valószínűleg médiában, de csupán háttérmunkásként. Ezzel gyakorlatot szeretnék szerezni, és a jövőre is gondolok, mivel nem tudnám örökké csinálni ezt az életmódot” – utalt Dér Heni a koncertezéssel járó éjszakázásra. „Nem szeretnék majd olyan anyuka lenni, aki nincs otthon a gyerekeivel, és azt sem szeretném, hogy úgy nőjenek fel, hogy állandóan reflektorfényben élnek. Ezt az életmódot csak addig érdemes csinálni, amíg az ember fiatal és egyedül van”.