A médiaszemélyiség tömegközlekedik és naptárat készít. 2010-ben nem vetkőzik, viszont megmutatja az emberi oldalát. Kiszel Tünde lányával, Donatellával úgy pózol, hogy még egy avatatlan is belátja, a kettőjük közti szeretetet örökítette meg a fotós.

Kiszel Tündére egyik olvasónk a 4-6 villamoson lett figyelmes. "Csendesen érdeklődött, hol kell leszállni a csepeli hévhez, igyekezett minél jobban meghúzni magát, persze mindenki őt nézte. Az egyik utas csodálkozott is, miért villamossal jár. Azt mondta, spórolnia kell" – ezekkel a szavakkal tette közkinccsé élményét Legvalószínűbb Folytatás, aki korábban sosem találkozott a műsorvezetővel.

Aki gyakran jár a Ferenciek terén, többször is összefuthat Kiszel Tündével, aki tagadta, hogy ez a párbeszéd így hangzott el a valóságban. "Érdeklődtem, és valóban egy hölgy mosolygott rám. Azt mondta, kellemesen csalódott bennem, a szenzációhajhász cikkek alapján nem ilyennek képzelt. És igen járok villamossal és busszal is, ahogy mondani szoktam, bmv-vel [busszal, metróval, villamossal – a szerk.]. Azért használom a tömegközlekedést, mert a Belvárosban lakom, itt nagyon nehéz parkolni, sőt, a csúcsforgalomban sokkal gyorsabban érek célba BKV-val, mint bármi mással." Kiszel azt is hozzátette, tud vezetni, bár mióta megcsinálta a jogosítványát, nem ült volánnál.

Szeretet édesanya és kislánya között

A naptáros celeb arra is kitért, hogy megérzi a válságot, de még szerencsére nem borzasztó a helyzete. "Kevesebb a gázsi, a felkérés, mint korábban. Nem tudom számokban kifejezhetném, mert változó a mértéke. Szerencsére, ahogy szokták mondani, csordul-cseppen így is mindig valami. Sokat dolgozom becsületesen. Több lábon kell állni, ez a titka. Most voltam egy szülinapi partin, aminek én voltam a meghívott sztárvendége. Sokan fotózkodtak velem, olyan is akadt, aki aláíratta velem az egyik képem." A dedikálásról eszünkbe jutott, hogy Kiszel Tünde 2010-es naptára már valószínűleg a nyomdában van, ezért megkértük, foglalja össze, mit remélhetnek a rajongói.

"Készül. Már a közös fotózásán is túl vagyunk Donatellával, most
feliratozzuk. A tavalyi dívása fekete-fehér után most egy színes naptár lesz. Nem volt könnyű a kilencedik Kiszel Tünde-naptárat létrehozni. Mindig meg kell újulni, és most is mint minden évben Kaszás Bence fotóművész, Ricco és Lozsek Kitty stylistok segítettek. Jó és profi csapattal dolgozom. 2010-re az volt a koncepció, hogy az emberi oldalamat mutatjuk be. Készültek lovas képek, voltunk Visegrádon egy elegáns szállodában és a Dunakanyarban. Az exkluzív, különleges naptáramat, továbbra is a honlapomon lehet majd megrendelni. Eddig mindenki dicsérte az elkészült anyagot. Amikor mindenki vetkőzik, akkor én kevesebbet mutatok" – hangsúlyozta, majd hozzátette, reméli, nem tűnik szerénytelenségnek, de most már a neve miatt veszik a naptárat.
Persze a fali dísz kísérője lehet idén is a Donatellával közös sorozat, ami a médiaszemélyiség szerint a kettőjük közti szoros érzelmi köteléket fogja megjeleníteni.